Google yapay zeka ile YouTube Music’e hükmedecek!

Google yapay zeka ile YouTube Music’e hükmedecek!

Google yapay zeka ile YouTube Music’e hükmedecek!

Google'ın yapay zeka asistanı Gemini, artık YouTube Music üzerinden müziklerinizi kontrol etmenize olanak tanıyor. İşte yeni özellik...

Google, yapay zeka asistanı Gemini ile YouTube Music'in kontrol edilebilmesini sağlayan bir uzantıyı geniş çapta kullanıma sundu. Artık kullanıcıların müzik dinlemeyi, şarkı bulmayı ve çalma listelerini yönetmeyi daha kolay hale getirecek. Detaylar haberde...

YOUTUBE MUSIC’I KONTROL EDECEK!

Eskiden Google Asistan'ın en büyük avantajlarından biri müziği kontrol edebilmesiydi, ancak şimdi Gemini bu alanda da devreye giriyor. Gemini'yi etkinleştirmek için tek yapmanız gereken, gemini.google.com/extensions adresine gitmek. Bu adımdan sonra, PC veya Android telefonunuzdan Gemini'nin yeteneklerinden faydalanabilirsiniz.

Gemini'ye sadece bir komut vererek istediğiniz şarkıyı bulabilir ve çalabilirsiniz. Örneğin, "Bohemian Rhapsody by Queen şarkısını bul" dediğinizde, Gemini hemen size bu şarkıyı bulup çalacak. Ayrıca çalma kontrolleri de parmaklarınızın ucunda. Şarkıyı durdurabilir, yeniden başlatabilir, atlayabilir veya önceki şarkıya dönebilirsiniz.

Eğer YouTube Music Premium üyeliğiniz varsa, Android cihazlarda arka planda müzik çalma özelliğinden de faydalanabilirsiniz. Bu da, reklamsız bir şekilde müziğinizi kesintisiz bir şekilde devam ettirmenizi sağlayacak.

PC kullanıcıları için bu uzantı henüz tam olarak çalışmıyor olabilir. Şu an için, size doğrudan şarkıyı çalamasa da, YouTube Music'te dinlemek üzere bir bağlantı sağlayacak. Ancak bu küçük sorun da kısa sürede çözülecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.