O Markette Ayçiçek Yağında Büyük İndirim! Kampanya Ne Kadar Sürecek?

O Markette Ayçiçek Yağında Büyük İndirim! Kampanya Ne Kadar Sürecek?

Migros'tan geçtiğimiz günlerde duyuru geldi. Ayçiçek yağı indirimli fiyatları ile tüketici ile buluşuyor. 3-12 Ocak tarihlerinde indirim uygulanacak. İşte indirimde olan ürünler ve fiyatları...

Farklı kategoride yer alan ürünler ülke içinde bulunan zincir marketlerde satışa çıkıyor. Migros marketlerinde satışa çıkan indirimli ayçiçek yağı kampanyalı ürünler arasında yer alıyor. Bu marketlerde ki indirim 3 Ocak tarihinde başladı ve 12 Ocak’a ddek sürecek. Komili ayçiçek yağı 4 litre pet indirimli olarak satılacağı duyuruldu. Kampanyanın detayları ve ürün fiyatları araştırılmaya başlandı. Söz olan indirim kampanyasına dair Migros’un hesabı üzerinden bir de paylaşım gerçekleştirildi.

Migros Zincir Marketlerinde İndirimli Ayçiçek Yağı Satılıyor...

Migros'tan yapılan açıklamaya göre, 3-12 Ocak tarihlerinde Komili ayçiçek yağı 4 litre pet indirimli fiyatı ile raflarda yerini alacak. Money Kart veya Money Bonus ile gerçekleştirilecek olan tüm alışverişlerde, Komili Ayçiçek Yağı 4 litre pet 123,90 TL fiyat etiketi satışta olacak. 3 Ocak itibari ile başlayan ve 12 Ocak tarihinde sona erecek olan kampanya detayları hakkında Migros’un sosyal medya hesabından paylaşım geldi. Ayçiçek yağı indirimi ile ilgili yapılan duyuruda ”Komili Ayçiçek Yağı Pet (4 L) 12 Ocak tarihine kadar 123,90 TL’ye Migros mağazaları ve Migros uygulamasında!” sözlerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.