12 Eylül 2022 Pazartesi Günlük Burç Yorumları Geldi! Haftanın İlk Günü Dikkat!

12 Eylül 2022 Pazartesi Günlük Burç Yorumları Geldi! Haftanın İlk Günü Dikkat!

Burç yorumları herkesin merakla beklediği bir çeşit yol göstericidir. Sabahın ilk ışıklarında uyandığınızda ilk önce burç yorumunuzu okursanız, hayatınıza o şekilde yön verirsiniz. Ancak olumsuz bir yorum yazılmış ise buda motivasyonunuzu düşürebilir. Bunun ayarını sizler yapınız. Şimdi burç yorumları;

Koç Burcu Zorluklara Göğüs Geriyor

Hem iş hayatınızda hem de özel hayatınız da güçlü olmak için her türlü zorlu şarta korkusuzca ve cesurca katlanıyorsunuz. Hedefiniz belli ve amaca yönelik çalışmalar yapıyorsunuz. Kazanmak sizin için zor değil, istediğiniz mevkie ulaşmak için sadece istemeniz yeterli olacaktır. Gerisini hırsınız ve azminiz halledecektir. 

Planlı Olan Boğa İşleri Sekteye Uğratmıyor

Boğa burcu gücünün çok farkında yapacağı işleri son derece planlı ve programlı bir şekilde yapıyorsunuz. Aşk hayatınızda ışıklar görünüyor. Bu demek oluyor ki aşk kapıda evde oturmak yerine kapıyı açıp onu içeri alın. Kendinizi farklı alanlarda yetiştirin. Maddi harcamalarınıza dikkat edin. Bu aralar hanenizden çok fazla para gidebilir. 

İkizler Yine Duyguları İle Gündemde

Aile hayatınızdaki duygularınız ön planda, sevdikleriniz ile bir araya gelerek hoş sohbetler edeceksiniz. Bu aralar çok evcimen bir hal aldınız ve evden çıkmıyorsunuz. Telaşlanmayın bu günler geçici ailenizle daha fazla vakit harcamanın keyfini çıkarın. Önümüzde uzun bir süre aşk gözükmüyor ikizler burcuna. Evli olan ikizler sizler de çok dikkat edin bu aralar evliliğiniz de gel gitler olabilir. 

Zıtlık Deyince Akla Gelen Burç Yengeç

İkili ilişkilerinizde ve sosyal çevrenizde zıtlıklar yaşamak istemiyor iseniz duygu ve mantık terazisini doğru ayarlamanız gerekir. Çok güzel bir kalbiniz var ancak kendinizi insanlara net bir şekilde anlatamıyorsunuz. Bazen sevdiğinizi bile söylemekte zorlanıyor olabilirsiniz. Bu hafta aşk hayatınız parlak değil. Mümkün olduğunca kitap okuyarak bu haftayı sakin geçirin. 

Hedefleri Ve İdealleri Olan Aslan

Bugün grup çalışmaları yapmak için gayet güzel bir gün sizde bugüne yatkınsınız. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi ifade edebileceğiniz ve bunun karşılığında güzel sonuçlar alabileceğiniz bir gün. Hedeflerinizi yüksek tutuyor, onlara değer katıyorsunuz. Bunların hepsinde başarılı olurken sağlığınızı ihmal etmeyin. 

Kuvvetli Hisleri Olan Başak Burcu

Hisler konusunda hiç yanılmayan bir burçtur. Sizler yeni işler yapmak için atakta bulunmalısınız. Bugün sizin için yalnızca yeni bir gün olmayacak aynı zamanda yeni bir hayat olacak. Sizler de hislerinize güvenerek doğru yolu bulabilirsiniz. Ufukta aşk görünüyor.

Ortak Projeler İle Terazi Burcu

Yeni arkadaşlarınız ve çevreniz ile birlikte ortak çalışmalar yapacaksınız. Beraber çalışacağınız kişileri özenle seçiyorsunuz. Arkadaş konusunda biraz hassasınız. Ancak ilginç, farklı ve değişik fikirlere sahip olanlar ile çalışmakta bir sakınca yok. 

Karalı Ve Cesur Akrep

Güneş sizin ile birlikte, sizinle ilerliyor. Artık daha kararlı ve daha cesur adımlar atmanın zamanı geldi. Hazır aşkta kapınızı çalmışken...

Gerçekçi Yay

Değişim içerisindesiniz. Ancak bunu insanlara kanıtlayamıyorsunuz. Dert etmeyin kimseye bir şey anlatmak ve kanıtlamak zorunda değilsiniz.

Güç Oğlakta

Bugün iyi bir gündesiniz güç sizinle. İstediğiniz şeyi yapmanın tam zamanı. 

Hırslı Bir Kova Burcu

Mesleki hayatında ve kariyerinde yeni işlere imza atmak üzeresin. Kişisel coşkuların ön planda hem çok mutlu hem de çok huzurlusunuz. Çifte kavrulmuş adeta. Birde aşk gözüküyor. 

Yumuşak Kalpli Balık Burcu

Duygusal oluşunuzu herkes anlayamıyor. Ve sürekli sert bir şekilde davranarak sizleri kırıyorlar. Ancak bunları önemsemeyin. Kariyer plânınız tıkır tıkır işliyor. İstediğiniz ve hedeflediğiniz yere gelmenize az kaldı. Aşk hayatınızda oldukça güzel.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.