13 Eylül 2022 Salı Günlük burç Yorumlarını Ünlü Astrolog Açıkladı! Terazi, Akrep, Yay ve Tüm Burçları Zor Bir Gün Bekliyor...

13 Eylül 2022 Salı Günlük burç Yorumlarını Ünlü Astrolog Açıkladı! Terazi, Akrep, Yay ve Tüm Burçları Zor Bir Gün Bekliyor...

13 Eylül 2022 Salı günlük burç yorumları günün en çok merak edilen konusu oldu. İşte o burçlar

Oğlak Burcu

Girdiğimiz dönemde kendi düşüncelerinizi paylaşmaya çalışırken biraz ısrarcı ve biraz da agresif bir tutum içerisine girebilirsiniz. İş hayatınızda gün boyu iletişimde problemler olabilir; özellikle de sözlü ve yazılı konuşmalarda tansiyon yükselmesi yaşayabilirsiniz. Sakinliğinizi korumakta zorlanabileceğiniz durumlar olabilir. Fakat sonradan pişman olmak istemiyorsanız, dikkatli davranmalı ve düşünmeden konuşmamaya hatta yazmamaya dikkat etmelisiniz.

Kova Burcu

Maddi olarak sıkıntıya düşebileceğiniz şu dönemde gelir elde etmek için çok daha ısrarcı ve agresif davranış sergileyebilirsiniz. Daha yeni iş girişimlerinde bulunmak ve var olan işlerinizi de bir an önce bitirmek isteyeceğiniz bir dönem başlıyor. Suyun olduğu yerde hayat da vardır. Şu sıralar biraz sabredip suyu akışına bırakmanız gerekiyor. Olumsuz düşünceleri zihninizden uzak tutmaya çalışın.

Balık Burcu

Şu sıralar kendi içinizde verdiğiniz derin savaşlar istemeden de olsa ani kararlar almanıza sebep olabilir. Çoğu zaman doğru kararlar verebiliyor olsanız dahi kimi zaman erken alınmış bu kararlar size ilerde zarar verebilir. Hayatınızın ilerleyiş yönünü bir dakika içerisinde değiştirmeye çalışmak yerine birçok konuda sabır göstermeli, hanenize eksi olarak dönmesine sebep olmamalısınız. Daha sabırlı ve planlı ilerlemelisiniz. Özellikle iş hayatınızda ani kararlar vermemeye özen gösterin.

Koç Burcu

13 Eylül'de burcunuzda gerçekleşecek olan Dolunay etkisi sizi herkesten daha fazla sinirli ve patlamaya hazır bir bombaya dönüştürebilir. Gittikçe hayatınızdan keyif alamadığınızı ya da hayatınızda istediğiniz dengeyi kuramadığınızı hissedebileceğiniz bir döneme girmek üzeresiniz. Seyahat planlarınızda, uzun süreli yolculuklarınızda, mesleki konularda bir artış ve hareketlenme yaşayabilirsiniz. Çözümü zor gibi görünen konularda çözümlenmeler yaşayabilirsiniz.

Boğa Burcu

Bu hafta içerisinde arkadaşlarınıza aranızda bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Kalabalık ortamlarda bulunmak sizerahatsızlık verebilir. Davet edildiğiniz birçok organizasyona katılmak istemeyebilirsiniz. Şu günlerde bazı Boğa burçlarının yaşadıkları hukuki sorunlar çözümlenirken, bazı Boğa burçlarının aileleri ile alakalı bazı sorunları gün yüzüne çıkabilir.

İkizler Burcu

İkizler burcu şu sıralar kariyeri konusunda daha agresif bir tutum içerisinde olabilir. Uzun süredir istediğiniz gelişmelerin gerçekleşmemesi sonucunda daha atılgan hatta saldırgan diyebileceğimiz bir hale gelebilirsiniz .Bir şeyler için öncü olmak, istedikleriniz için savaşmak sizden bir şey götürmeyecek hatta tam aksine yılın bu son günlerinde işlerinizde fark yaratmanıza yardımcı olacaktır.

Yengeç Burcu

Bazen hareketlerinize duygularınız yön verdiğinde ya da özgüveninizi kaybettiğinizde saldırgan bir hale bürünebiliyorsunuz. Bu aynı su içinde bir yengece dokunduğumuz zaman kıskaçlarını çıkarması gibi bir durumdur. Sizi bu duruma, yakın çevrenizi dengelemeye çalışırken çıkan problemler sokuyor. Sakin olmanız beklenemez aksine ısrarcı ve inatçı olun. Oyunu kendi kurallarınızla oynadığınız taktirde kazanacaksınız.

Aslan Burcu

Şu sıralar tatsız ve keyifsiz hissediyor olabilirsiniz, yaşananlara olumsuz tarafından bakma eğiliminde olabilirsiniz. Bütün gün üstünüze sanki bir fil oturmuş gibi yorgun hissedebilirsiniz. Ancak maddi anlamda düzenlemeler yapmanız için uygun zamanlar. Birikim yapmaya başlayabilirsiniz.

Başak Burcu

Eşinize, ailenize, partnerinize, iş arkadaşlarınıza ve ilişkiniz olan herkese karşı başarabildiğiniz kadar daha ılımlı olmaya çalışmalısınız. Zira şu dönemde gün boyu gergin ve nereye gideceğini bilemeyen bir mermi gibi olabilirsiniz. Fakat maddi anlamda çok şanslı olduğunuz dönemdesiniz. Bu konuda problemleriniz varsa, dönüp kendi harcama dengenizi düzenlemeniz gerekiyor.

Terazi Burcu

İş hayatınızda ve sağlığınız konusunda dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz.  Özellikle kesici aletleri kullanırken daha fazla dikkatli davranmanız gerektiği gibi ateşten ve yanmaktan da korunmalısınız. Aynı zamanda iş yerinde iş arkadaşlarınızla aranızda gerçekleşebilecek tartışmalardan da uzak durmaya özen göstermelisiniz.

Akrep Burcu

Duygusal anlamda yoğunluk yaşayabileceğiniz, fazlaca duygusallaşabileceğiniz ve bu yüzden partnerinizle problem yaşayabileceğiniz bir dönemdesiniz. İçinizde işlerin yolunda gitmediğine dair sebebini bilmediğiniz bir his var. Şu sıralar ısrarcı ve agresif tavırlar takınmak yerine biraz içinize dönüp sakinleşmeye çalışmalısınız. Arkadaşlarınızla dertleşmek ve onlarla zaman geçirmek daha doğru bir tercih olacaktır.

Yay Burcu

İş hayatınızla evinizin dengesini kurmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Kariyerinizle alakalı çok önemli fırsatlar karşınıza çıkıyor ve siz bunları değerlendirmek istiyorsunuz. Ancak bu aralar hem özel hayatınız hem de aile içindeki düzeniniz yolunda gitmiyor olabilir. Arkadaşlarınızla vakit geçirmeniz ve hafta sonu için yapacağınız programlar sizi sıcak ve daha olumlu tutmaya yardımcı olacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.