Ünlü Astrolog 11 Eylül 2022 Pazar Günlük Burc Yorumlarını açıkladı! 3 Buç İçin Kritik Uyarı Az Önce Geldi... Kova, İkizler, Aslan, Hedefleri Ve İdeallerinize Dikkat...

Ünlü Astrolog 11 Eylül 2022 Pazar Günlük Burc Yorumlarını açıkladı! 3 Buç İçin Kritik Uyarı Az Önce Geldi... Kova, İkizler, Aslan, Hedefleri Ve İdeallerinize Dikkat...

11 Eylül 2022 Pazar burç yorumlarını bekleyen ziyaretçilere aşağıdaki gibi tek tek gereken bilgileri sunuyoruz. İşte güne hazırlıklı olmanız için bazı burçları bekleyen tehlike ve burç yorumları

Koç Burcu

Koç burcu olarak bazı şüphelerinizin boşa çıktığını görmek sizi bir nebze rahatlatmış olmasına rağmen halen yüzde yüz emin olmakta zorlandığınız konular mevcut. Şu sıralar kendinize de düşüncelerinize de biraz zaman tanımanız size iyi gelecektir ve zaman her zaman yaptığı gibi  her şeyi açığa çıkaracaktır. Yurt dışı ve yurt içi uzun sürebilecek yolculuklar söz konusu olabilir. Uzak bir yerden hiç beklemediğiniz güzel bir haber alabilirsiniz.

Boğa Burcu

Yeni Ay Boğa burçlarına güç katacak. Kendinizi daha olgunlaşmış ve daha da güçlenmiş hissedeceksiniz. Şu sıralar gündeminizde eşiniz ve ortaklı ilişkilerinizle ilgili konular olabilir. Lütfen sağlığınızla ilgili konularda ihmalkâr davranmayın ve kendinize zaman ayırmaya özen gösterin. Zaten yeterince fiziksel hareket ediyor ve çok çalışıyorsunuz. Elbette dinlenmek sizin de hakkınız.

İkizler Burcu

Bugün günlük her zaman yaptığınız şeyler ile ilgili değişiklikler yapma isteği duyabilirsiniz. Bazı İkizler burçları için bugün Yeni Ay sonrasında iş değiştirmeyi düşünmek gibi konular gündemde olabilir. Bugün hem duygusal anlamda, hem de fiziksel anlamda hareketli geçecek bir gün olacaktır. Karar verirken dikkatli düşünüp geri dönüşü olmayacak adımlar atmamaya özen göstermelisiniz.

Yengeç Burcu

18 Kasım günü Yengeç burçlarının gündeminde yeniden doğmak ve küllerinden doğmak gibi ana temalar olacaktır. Bu durum duygusal ihtiyaçlarınızla ilgili olabileceği gibi fiziksel olarak bazı Yengeç burçlarını da yorabilecek düzeydedir. Yengeç burçlarında kendi içine yönelme, benliğini bulma, yaşam amacını keşfetme gibi duygular bugün artış gösterebilir. Biraz sabretmelisiniz ve unutmayın; güzel şeyler emek ister.

Aslan Burcu

Aslan burçları bu hafta sonu eviyle ve ailesi ile ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilir. Bazı konularda zamanlamada sıkıntı yaşamanız söz konusu olabilir. Çok çalışıyor olabilirsiniz ya da çok rehavete kapılıyor olabilirsiniz ancak bir disiplin altına girmeniz gerekiyor. Bir takım alacaklarınızı tahsil edebilir, hiç beklemediğiniz bir geri ödeme alabilirsiniz.

Başak Burcu

Bu hafta sonu için kısa mesafeli bir yolculuğa çıkma planınız ve sevdiğiniz bir insan ile bir buluşmanız söz konusu olabilir. Bazı Başak burçlarının herkesten sakladıkları bir ilişkileri olabilmektedir. Fakat ilişkilerini tamamen güvenerek göz önünde yaşayamıyorlar. Kendiniz adına neyin doğru ve neyin yanlış olduğunu ayırt etmek konusunda zorlanabilirsiniz.

Terazi Burcu

18 Kasım Terazi burçları için maddi anlamda çok şanslı bir gün. Karşınıza çıkan ihtimalleri iyi değerlendirmelisiniz. En azından bir şans oyunu oynamayı düşünebilirsiniz. Önümüzdeki hafta beklediğiniz bazı  ödemeler elinize geçecektir ve iki hafta süresince bu maddi etki devam edecek. Sıkıntı yaşadığınız ilişkileriniz varsa, şu sıralar yüzünüzün gülmesi an meselesi.

Akrep Burcu

Akrep burçları şu dönemde daha ön plana çıkıyor. Evren Akrep burçlarını bu dönemde yeterince aydınlatıyor. O yüzden egonuzu ideal bir noktaya kadar istediğiniz kadar şişirebileceğiniz bir dönemdesiniz. Başarılarınızın alkışlanacaktır ve bırakın biraz da insanlar sizinle ilgilensinler ve yüceltsinler, siz de bunun tadını çıkarın.

Yay Burcu

18 Kasım’da gerçekleşen Yeni Ay; Yay burçlarında düşünceleri büyütecek ve kuruntuları arttıracaktır. Ancak bilinçaltınızı temizlerseniz yeniliklere adım atabilirsiniz. Önyargılarınızdan kurtulmadan hayata devam edemezsiniz. Kendinizi kısıtlanmış ve mecbur hissediyor olabilirsiniz ancak yeterince cesaretli olursanız, hiçbir şeyi zorla yapmak zorunda olmazsınız.

Oğlak Burcu

Şu sıralar arkadaşlarınızdan bazıları sizi çok kırdı veya siz arkadaşlarınızdan bazılarını kırdınız. Ne yaşanırsa yaşansın, bu küslük sizi oldukça yıpratıyor fakat buna bir son vermelisiniz. İş hayatınızdaki başarı ve insanların hakkınızda söylediği şeyler, bir yere kadar sizi mutlu edebilir. Arkadaşlıklar, dostluklar bu hayatta çok daha önemlidir.

Kova Burcu

18 Kasım Kova burçlarının  hedeflerine bir adım daha yaklaştığı bir gün. Hayatınızın düzenini tamamen değiştirebilecek kararlar alabilirsiniz. Çok daha güçlü bir giriş yapmak için kendinizi evrene bırakın. Kuruntularınızdan ve geçmişe ait korkularınızdan kurtulun. Size ufak adımlar gibi gelebilir, ancak gerçek bambaşka.

Balık Burcu

Balık burcu hayallerinizin sizi korkutmasına izin vermeyin. Çünkü hayal edip de ulaşamayacağınız hiçbir şey yoktur. Sizin için sınırlar olmadığını unutmayın ve  kimsenin kurallarına göre yaşamayın. Fakat hiç kimseyi de sizin kurallarınız ile yaşatmaya çalışmayın. Bazı konularda disiplin kazanmanız gerektiğini siz de biliyorsunuz. Bu yüzden bu konulara biraz daha özen gösterebilirsiniz.  

Formun Üstü

Formun Altı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.