Altın ve Para Uzmanı İslam Memiş'ten Müjde! Çeyrek, Gram ve 22 Ayar Bilezik Kaç TL?

Altın ve Para Uzmanı İslam Memiş'ten Müjde! Çeyrek, Gram ve 22 Ayar Bilezik Kaç TL?

Altın ve para piyasalarının uzman ismi İslam Memiş, dün gerçekleşen seçimlerin ilk sonuçlarının ardından piyasalarda yaşanan gelişmeleri aktardı. Altın sahiplerine seslenen Memiş, "Çok fena öpülüyorsunuz, sakın bu tuzağa düşmeyin" uyarısında bulundu.

Altın ve para piyasalarının uzman ismi İslam Memiş, dün gerçekleşen seçimlerin ilk sonuçlarının ardından piyasalarda yaşanan gelişmeleri aktardı. Altın sahiplerine seslenen Memiş, "Çok fena öpülüyorsunuz, sakın bu tuzağa düşmeyin" uyarısında bulundu.

Seçim sonuçları toplumun birçok alanını etkilemekle birlikte, en belirgin hareketliliği ekonomi piyasalarına getirmiş durumda.

Sabah saatlerinde sert bir düşüş hareketiyle başlayan Borsa İstanbul'da düşüşlerin yüzde 5'i geçmesiyle birlikte devre kesiciye gidildi. Türk lirasında yıllardır yaşanan değersizleşmenin ardından çok sayıda vatandaşın birikimini TL mevduattan kaçırarak dolar, altın ve diğer yatırım araçlarına yöneltmesi, gelecekte neler olacağına yönelik yorumların da ilgiyle takip edilmesine neden oldu.

Türkiye'de altın denilince akla gelen isimlerin başında yer alan İslam Memiş, seçim "Seçim sonuçları piyasaya nasıl yansıyacak?" sorusuna yanıt verirken, altın yatırımcısına şu sözlerle seslendi:

"SİZİ ÇOK FENA ÖPTÜLER"

Haftalar öncesinden bir uyarı yapmaya başladım. Seçimlerden bir hafta önce ve bir hafta sonra alım yapmayın. Ciddi bir manipülasyon ve soygun piyasası oluşacak, canınız yanmasın ve kendinizi soydurmayın uyarılarım vardı. Uyarıları dikkate alanlar zarar etmedi.

Buna karşın binlerce insan dövüz bürolarında altın ve dolar almak için kuyruğa girdi. Araya torpil koyanlar, tanıdıklarından döviz alanlar vardı. Fiyat şu diyorsun, hiç fiyata bakmayıp saldırıyorlar. Ya kardeşim bi sakin ol, seni öpüyorlar.

Cumartesi günü 1516 liraydı gram altın. Yine geçen hafta yalvardım, yakardım. Yapmayın kardeşim, etmeyin kardeşim diye. Kuyruğu dik olanlar gitti yine Kapalıçarşı'da kuyruk oluşturdu 1500 liradan 1520 liradan koşa koşa gidip gram altın satın aldı. Söyleyecek bir kelime bulamıyorum. O kuyruktaki insanlara bakıp hallerine acıdım gerçekten.

Gram altın şu anda 1412 lira, 100 TL geri çekildi. Kazandın mı kardeşim? gittin başkasının ekmeğine yağ sürdün. Senin sayende adamlar gitti zengin oldu. Kafa dik, lafa gitmez söze gitmez. Böyle öpecekler seni. Seçimden önceki bir hafta sonraki bir hafta dikkat edin, kendinizi soydurmayın diye 50 kere söyledik. Nato kafa nato mermer böyle devam edin. Sizin sayenizde zengin olanlar var. Sizin sayenizde en son model arabaya binenler var.

ALTIN FİYATLARI 3 HAFTA BOYUNCA SERT DÜŞECEK!

Elindeki altına, dövize akşama kadar bak şimdi. Niye laf dinlemedin? 1500 liradan 1516 TL'den neden gram aldın? Güzel çaktılar di mi... Laf dinlemiyorsun kardeşim sen laf laf... Senin burnun hiçbir zaman pislikten kurtulmaz. Sürüyle aldın sürüyle oturursun.

Altının ons fiyatı şu anda 2016 dolar seviyesinde. 2000'e kadar geri çekilme gördük, Önümüzdeki üç hafta boyunca düşüş bekliyorum ilk aşamada 1960 sonrasında ise 1910 dolara kadar gerileme mevcut aman dikkat edelim.

ELİNDE TL BULUNDURANLARA GARANTİLİ YATIRIM FIRSATI!

Elinde TL bulunduranlar için Borsa İstanbul'da kurumsal şirketlerden alım yapmalarını tavsiye ediyorum.

Orta ve uzun vadeli olarak yükseliş mutlaka sürecektir. Buralardan alım yapıp, minimum 6 ay bekleyenlerin zarar etme şansı yok. Geniş bant aralığında bir dalgalanma olacak kısa sürede, geniş gitgel hareketlerinin dip noktalarında da alım için büyük fırsatlar var.

Elimde TL var ne almalıyım? diye soranlara şu an kesinlikle borsayı tavsiye ediyorum. Özellikle dolar, altın ve gümüş tarafında manipülasyonlar nedeniyle büyük bir makas aralığı ve dalgalı grafik söz konusu. Borsa tarafında ise ciddi bir alım fırsatı söz konusu ve benim nazarımda ucuz kalmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.