Denizbank'tan Kampanya İçin Son 10 Gün Duyurusu Geldi! Kimlik Numaranızdan 30.000 TL Nakit Verilecek...

Denizbank'tan Kampanya İçin Son 10 Gün Duyurusu Geldi! Kimlik Numaranızdan 30.000 TL Nakit Verilecek...

11 haneli TC kimlik numaranızdan banka hesap numaranıza 30.000 TL ödeme verilecek. İşte konuya ilişkin detaylar...

Denizbank'dan başlatılan yeni kampanyada ihtiyaç kredisi kullanacak olanlara 11 haneli TC kimlik numarası ile başvurularını gerçekleştirmeleri halinde kredi ödemelerinin 30.000 TL'ye kadar gelir belgesiz verileceği açıklandı. Denizbank'tan başvurularını gerçekleştirerek nakit kullanmak isteyen herkes için başlatılan bu kampanyalarda ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilere 30.000 TL nakit uygun faiz oranları ile birlikte verilmektedir. Denizbank'tan sizlerde ihtiyaç kredisi almayı istiyorsanız ve 30.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurunuzu gerçekleştirmeyi istiyorsanız, banka müşterisi olmanız halinde 36 ay vadeli, bu kredi kampanyasına katılım sağlayabilirsiniz.

Denizbank'tan emekli maaş hesabınız vasıtası ile başvurunuzu gerçekleştirmek istiyorsanız, uygun faizler ile kredi alabileceğiniz bu kampanyalara katılım sağlayarak dilediğiniz zaman ödeme alabilirsiniz. Denizbank'ın resmi internet sitesi aracılığı ile başvuru yaparak kredi alabileceğiniz ve bu kampanyaya uygun faizler ile ödeme uygun kredi şartları ile birlikte 36 ay vadeli olarak veriliyor.

SMS Kredi Kampanyası Duyuruldu

Denizbank açıkladığı bu kampanya ile cep telefonunuzdan SMS ile sizlere kredi imkanı sağlıyor. TC kimlik numaranız üzerinden yapılacak sorgulamada, kredi onayı alabilir ya da 32 80 numarasına mesaj göndererek, anında kredi kullanabilirsiniz. Cebimde kredi kampanyası için kredim, TC kimlik ve doğum tarihinizi gün ay yıl olarak yazdıktan sona cebimde kredi numarası olan 32 80 numarasına mesaj olarak göndererek ihtiyaç kredisi başvurusu yapacaklardır. Cebimde kredi kampanyasına katılım ile başvurularını gerçekleştirecek olanlara 3 ay ertelemeli kredi ödemesi sağlanmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.