Devletten Destek Müjdesi! Başvuru Yapanlara 2.750 Lira Para Verilecek...

Devletten Destek Müjdesi! Başvuru Yapanlara 2.750 Lira Para Verilecek...

PTT'den, fatura fiyatlarına gelen zammın ardından doğalgaz ve elektrik desteklerini içeren yeni bir sosyal yardım paketi açıkladı. Destek ödemeleri olarak farklı kategorilerde ödeme yapılacağı açıklandı.

Bu yardım paketlerine ilişkin detaylar da netlik kazandı. Bu yardım paketlerine dair başvuru işlemlerinin e-Devlet kapısından kabul edileceği açıklandı. Adaylarda başvuru için bir form doldurmaları şartı bulunuyor.

PTT'den, fatura fiyatlarına gelen zammın ardından doğalgaz ve elektrik desteğini kapsayan yeni bir sosyal yardım paketi açıkladı. Destek ödemeleri çerçevesinde farklı kategorilerde ödeme yapılacağı belirtilerek, bu yardım paketlerine ilişkin detaylar da netleşti. Bu yardım paketlerine başvuru işlemlerinin e-Devlet kapısı üzerinden de kabul edileceği duyuruldu. Adayların başvuru işlemleri için bir form doldurmaları gerekiyor ve ödemeler ise desteğin türüne göre PTT vasıtası ile yapılacak.

Doğal Gaz ve Elektrik Tüketim Desteği olarak devletten verilen yeni sosyal destek paketleri için yapılan açıklamanın detayları ise merak ediliyordu. Fatura fiyatlarına yapılan zam ile beraber doğalgaz ve elektrik desteğinin de verileceği açıklandı. Bu yardım kampanyasına ise nasıl başvurulacağı hakkında vatandaşlara aktarıldı. İşte destek koşulları ve tüm detayları...

PTT'den gelen açıklamada vatandaşlara doğalgaz ve elektrik desteği sağlanacağı açıklandı. Vatandaşlar ise bu yardıma nasıl başvuracaklarını araştırıyor.

e-Devlet üzerinden başvuru işlemi nasıl yapılır?

Bu desteği sağlamak isteyenlerin, faturada ismi olan kişi ile PTT'den başvuru yapması gerekiyor. Bunun dışında e-devlet kapısından da başvuru yapılabileceği belirtildi.

Doğalgaz ya da elektrik tüketim desteği koşullarını sağlayanlar başvurularını e-devlet portalından yapabilmektedir. Başvurunun kabulü durumunda ödemeler ise PTT vasıtası ile yapılacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.