Emeklilere Gece Müjdesi Geldi! 10 Bin TL Nakit Para Ödemesi Verilecek!

Emeklilere Gece Müjdesi Geldi! 10 Bin TL Nakit Para Ödemesi Verilecek!

Emekli vatandaşa art arda müjdeler verilmeye başlandı. Emekliye mutlu edecek yeni bir gelişme daha yaşandı. Türkiye Cumhuriyeti kimlik belgelerinin son hanesi 0, 2, 4, 6 ve 8 olanlara 10.000 TL’lik ödeme desteği sağlanacak.

Emekli vatandaşa art arda müjdeler verilmeye başlandı. Emekliye mutlu edecek yeni bir gelişme daha yaşandı. Türkiye Cumhuriyeti kimlik belgelerinin son hanesi 0, 2, 4, 6 ve 8 olanlara 10.000 TL’lik ödeme desteği sağlanacak. Bu ödeme ile emeklinin maddi olarak rahatlaması hedefleniyor. İşte, ödemeyi almak için aranan koşullar ve başvuru işlemleri…

Emekliye büyük kolaylık sağlandı. Emeklilerin biraz olsun rahatlamalarını hedefleyen destek ödemeleri art arda açıklanıyor. Tüm emeklilerin yararlanabileceği 10.000 TL’lik ödeme müjdesi geldi. Yeni emekli olacaklara ve emeklilik hakkını elde etmiş olanlara bankalardan çeşit çeşit promosyon fırsatları oluşturuldu. Bu promosyonlar emekli maaşlarını bankaya taşıyan müşterilere büyük fırsat sunuyor. Bankalar arasında rekabet kıyasıya devam ediyor. Her banka müşteri sayısını arttırmak için daha fazla promosyon teklifinde bulunuyor. EYT emeklileri için de promosyon fırsatları peş peşe açıklandı. EYT’lilerin emekli maaşlarını kazanması ile birlikte en düşük emekli maaşının miktarının da artması bankaları harekete geçirdi. Peki, hangi bankadan ne kadar promosyon ödemesi yapılıyor?

Hangi Banka Ne Kadar Promosyon Ödüyor?

Albaraka Türk, Halkbank, Türkiye finans, Vakıfbank, Ziraat Bankası, Fiba Banka gibi pek çok banka güncel promosyon teklifleri ile emekli tarafından tercih edilmeyi bekliyor. Denizbank, Şekerbank, Kuveyt Türk, Akbank, İş Bankası, QNB Finansbank, Garanti BBVA, İNG Bankası gibi pek çok bankadan farklı farklı promosyon teklifleri ve aralıkları oluşturuldu.

Ziraat Bankası, Halkbank, Türkiye finans, Vakıfbank, Albaraka Türk, Fibabanka gibi bankalar 3.500 TL’den başlayan promosyon fırsatları ile müşterilerine promosyon sağlarken Şekerbank, DenizBank, Kuveyt Türk gibi bankalar 7.000 TL’ye kadar promosyon desteği veriyorlar. Akbank, iş Bankası, Garanti BBVA, ING ve QNB Finansbank yaklaşık bu seviyelerde promosyon imkanı sağlıyorlar. Denizbank müşterilerine 7.000 TL’ye kadar promosyon desteği sağlarken QNB Finansbank 5.600 TL, ING Bankası ise 5950 TL’ye kadar EYT’li müşterilerine promosyon desteği veriyorlar.

Promosyonlar dışında da bankalardan farklı hizmetler sağlanıyor. Diğer bankalar ATM kullanımı için ortak ATM’lerden para kesme problemi yaşatırken bazı bankalar maaş müşterilerine ücretsiz havale EFT ve ATM’lerden para çekme imkanı sağlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.