Garanti Bankası Müjdeyi Verdi! Başvuru Yapanlara 10 Bin Lira Para Verilecek...

Garanti Bankası Müjdeyi Verdi! Başvuru Yapanlara 10 Bin Lira Para Verilecek...

Özellikle son zamanlarda vatandaşların yaşadığı nakit sıkıntısından dolayı Garanti Bankası bu duruma çözüm bulabilmek için yeni bir kampanya başlattı. 10.000 TL nakit avans ve uygun vade seçenekleri sayesinde pek çok kişi bu durumdan faydalanabilecek.

Bireysel müşteriler gerek ticaretle uğraşan tacirlerin yararlanabileceği bu nakit avans kolaylıkla ödeme seçenekleri sayesinde pek çok kişinin alabileceği şekilde sunuldu. Öncelikle Garanti bbva mobil uygulamasını indirdikten sonra müşteri olmak istiyorum seçeneği ile işlemleri tamamlamak gerekiyor. Garanti bankası'nın yeni müşterilerine özel sunduğu bu uygulama ile 10.000TL ile 20000 TL arasında nakit avans çekilmesi mümkün olacak.

Faizsiz Kredi

10.000TL ile 20000 TL arasında sunulduğu faizsiz krediden Garanti Bankası yeni müşterileri faydalanabilecek. Yeni müşteri olan kişiler özellikle 3 ay 12 ay ve 6 ay olmak üzere farklı vade seçenekleri sayesinde kendi dilediği şekilde bu kredileri tercih edebilecek. Çekilen miktara bağlı olarak vade seçeneklerinde de belirleme yapabilirsiniz. Müşteri işlemleri tamamlandıktan sonra mobil uygulama üzerinden bu faizsiz kredi kampanyasına başvuruda bulunabilirsiniz. Ayrıca şubeye gidip yüz yüze görüşerek de yine bu kampanyaya başvuruda bulunmakta mümkün. Başvuruda bulunduktan sonra başvuru onaylandığı sürece kısa sürede nakit avans hesaplara yüklenecek.

Kimler Yararlanabilir?

Garantisi BBWA uygulamasını indirdikten sonra müşteri olmak istiyorum kısımlarını tamamlayan ve yeni müşteri olan herkes bu kampanyalardan faydalanabilecek. Aynı Zamanda hem bireysel hem de ticaretle uğraşan tacir olan kişiler Bu kampanyalardan faydalanabilecek. 3 ay 6 ay ve 12 aylık vade seçeneklerinde tacirlere genellikle 3 aylık vade seçenekleri sunuluyor. Bireysel olarak çekim yapan kişileri ise Altay ile 12 ay arasında vade seçenekleri sunuluyor. Garanti nisan ayı boyunca devam edecek olan bu kampanyadan pek çok kişinin yaralanmasını sağlıyor. Bir şekilde başvuruda bulunduktan sonra kısa süre içerisinde nakit avansı alarak harcamaya başlayabilirsiniz. Siz ödeme imkanı sayesinde pek çok vatandaş bu avantajlı kampanyaya başvurmak için Garanti müşterisi olmak için başvuruyor. Mobil internet bankacılığı uygulaması üzerinden kolaylıkla başvuruda bulunabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.