Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası'ndan Müjde Geldi! 18 Yaş Üstüne 10.000 TL Ödemenin Detayları...

Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası'ndan Müjde Geldi! 18 Yaş Üstüne 10.000 TL Ödemenin Detayları...

18 Yaş üstü olanlara ve emekliye güzel haber geldi. Meclisten onay geldi ve 10.000 TL ödeme yapılacağı açıklandı. İşte son dakika detayları...

18 yaş üstü olanlara ya da emekli olup kredi kullanacaklara devletten destek verilerek kredi kampanyası başlatılacak. Meclis onayından geçen ve nakit kredi kullanacaklara tüm bireysel müşteriler için kamu bankalarından yapılacaklara bu kredi kampanyası duyurulacak. Bununla beraber nakit ödemeler yapılacak ve bankaya gidip kredi işlemlerini yapmak isteyenlere hemen aynı gün ödemeler yapılarak krediler için başvuru yapılacak.

Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası'ndan bu kampanyada nakit kredi kullanmak isteyenler hemen aynı gün içinde kredi ödemeleri gerçekleştiriliyor ve uygun faiz oranları ile beraber ödemeler hesaplarına hızlı bir şekilde krediler kullandırılıyor. 3 kamu bankasından bu kampanyadan özellikle de emekli olanlara sağlanacağı özellikle belirtilmektedir.

3 kamu Bankasından kredi verilecek...

3 kamu bankası harekete geçti. Emekli maaşı alanlara devlet destekli şekilde alabilecekleri 10.000 TL ve üzeri tüm kredilerde hiçbir şartsız ve kefilsiz maaşlarından kredi verilmektedir.

Mart ayı sonuna dek sürecek olan bu kampanya emeklileri değil sigortalı olarak çalışanlara son işyerlerinde 12 ay boyunca sigorta primleri yatanlara da kredi notu 0 da olsa 10.000 lira kadar kredi ödemesi verilebilmektedir.

Ziraat, Vakıf ve Halkbank'tan bu kredi başvurusu için bankaların kendi resmi sitesine girerek ihtiyaç kredisi başvurusunu yapmanız gerekiyor. İhtiyaç kredisi başvuru formunu yaptıktan sonra sonucunuzun olumlu olması halinde banka şubesine gidip kimlik ve gelir belgeniz ile beraber kredi alabiliyorsunuz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.