Halkbank'tan Devlet Destekli 78.000 TL Kredi Verilecek! İşte Başvuru Koşulları...

Halkbank'tan Devlet Destekli 78.000 TL Kredi Verilecek! İşte Başvuru Koşulları...

Halkbank bankamatik kartı kullananlara bankadan kredisi ödemesi verilecek. Bankadan 78.000 TL'ye kadar belgesiz kredi desteği verilecek. Halkbank, hesabı olanların alacağı ihtiyaç kredisi, kullanacak olanlara müjde geldi. İşte detaylar...

Halk BankaSI kendi internet sitesi üzerinden ve sosyal medya hesaplarından duyuruda bulundu. Nakit para başvurusu ya da kredi işlemleri için gerekli koşulları sağlayan herkes kredi için başvuruda bulunabilecek. Kredi başvurusu kabul olanların banka hesaplarına bu ödemeler anında yatacak…

İhtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Kredi ihtiyacı olan vatandaşlara anında ihtiyaç kredisi Halkbank'tan verilecek. Banka yapmış olduğu kampanya kapsamında gerekli koşulları sağlayan müşterilerine kredi başvurusunu beş dakika içinde yaparak hesaplarına para aktarımının anında gerçekleşeceğini bildirdi.  Ayrıca hafta sonlarında da kredi işlemi gerçekleştirilebilecek…

Bu bankadan yapılan kampanya emekli vatandaşları da içeriyor. Kendi bankasından emekli maaşı alan vatandaşlar devlet destekli ve faiz oranı düşük olarak bu imkândan yararlanma şansı elde ediyor. Ödemeleri ise 3 gün içinde gerçekleşiyor. Başvuruda yapmak isteyenler online başvurusunu da yapabiliyor 78.000 TL ‘ye kadar kredi imkanı ve avantajından yararlanabilirsiniz.

Halkbank, hesabı olanlara ve ihtiyaç kredisi kullanacaklara müjdeli haber geldi. Halkbank üzerinden başvuru yapacak kişilere 24 ay vadeli 78.000 TL ödeme verilebilecek. Bu kredilerden faydalanacaklar, 3 ay ertelemeli ve 24 ay vadeli kredi ödemeleri en düşük faiz oranları ile yapılmaktadır.

Devlet Destekli Kredi Verilecek

Halkbank'tan, devlet destekli bir kredi kampanyası başlatarak, acil nakit para vatandaşlara uygun faiz oranları ile veriliyor. Bu kampanya çerçevesinde, özellikle bireysel müşterilere, emeklilik halinde ve uzun süredir aynı işyerinde sigortalı olarak çalışıyor olmaları şartı ile ödemelerin verilmesi için talimat verildi.

Halkbank hhtiyaç kredisi için başvuru koşulları nedir?

Halkbank üzerinden kredi başvurusunu yapacak vatandaşlara, banka müşterisi olmaları halinde ödeme için Halkbank mobil uygulaması kullanılabiliyor. Halkbank Mobil uygulaması vasıtası ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapan vatandaşlara, kredi şartlarına uygun olmaları durumunda aynı gün içinde ödeme sağlanabilir.

Halkbank Mobil uygulaması ile kredi başvurusu yapmak isteyenler en yakın banka şubesinden bizzat işlemlerini gerçekleştirebilirler. İnternet şifresi ya da müşteri hizmetleri numarasından da şifre oluşturabilirler.

Banka müşterisi olmayanlara ise Halkbank şubelerinden ya da bankanın internet sitesine girip kredi başvurularını yapabilirler. Emekli olanlara, emekli maaş hesapları ile alacakları ihtiyaç kredileri için uygun olmaları halinde aynı gün içinde onaylanan kredileri hesaplarına aktarılarak veriliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.