O Bankalardan 10-20 ve 35 Bin TL Kredi Desteği Verilecek! İşte Başvuru Koşulları...

O Bankalardan 10-20 ve 35 Bin TL Kredi Desteği Verilecek! İşte Başvuru Koşulları...

10.000 TL, 20.000 TL ve 35.000 TL ödeme 2 bankadan sağlanacak. Kefilsiz, senetsiz, belgesiz, imzasız şekilde nakit ödeme verilecek. İşte iki bankadan gelen o açıklamanın detayları...

10.000 TL, 20.000 TL ve 35.000 TL nakit kredi desteği kullanacak olan vatandaşlar için yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası duyuruldu. Kredi ödemelerini yapacaklara uygun faiz oranları işlem yapacak olan tüm vatandaşlara belirtilen şartlar dahilinde ödemeler hızlı bir şekilde verilecek ve nakit kredi ödile kredi desteği verilecek. İşte başvuru için gerekli koşullar...

Banka şubelerine gitmeden vatandaşların hesaplarına nakit para yatırılarak kredi kullandırılacak. İki bankadan başlatılan bu kredi kampanyası İhtiyaç kredisi olarak verilecek. Bu krediler için verilecek olan kredi limitleri 36 ay vade ve ödeme tablosu ile vatandaşların hesaplarına aktarılmaktadır.

Akbank ve Finansbank'tan verilen bu kampanya ile özellikle de kredi başvurusu yapılacak ve bu kişilerin TC kimlik numaralarından yapılacak olan sorgulamalar ile beraber kredi başvuruları hemen aynı gün içinde tamamlanacak. Bu ödemeler ile bankaların müşterisi olunması halinde 3 bankadan hızlı bir şekilde verilmeden kefilsiz, senetsiz, gelir belgesiz ve imza atmadan kredi almayı istiyorsanız bu bankaların internet bankacılığından uygulamalara girerek kredi başvurunuzu yapabilecek ve belirtilen kapsamda krediler hesaplarınıza yatırılarak şubelere gitmeden hemen ödemenizi alabileceksiniz.

Akbank'ta bulunan hesabınızdan yapmanız gereken tek şey 444 25 25 numarasını aramak oluyor. Akbank direkt internet bankacılığı şifresi oluşturarak başvuru yapabilirsiniz. Akbank direkt uygulamasından başvurunuzu yapmak için başvuru koşuluna uygun olan tüm vatandaşlara hemen aynı gün içinde sonuç sağlanır ve dakikalar içinde onaylanan tutarlar 36 ay vadeli ve masrafsız bir şekilde kendi Akbank hesaplarına yatırılmaktadır.

QNB Finansbank'tan yapılacak başvurularda özellikle de cep telefonunuzdan SMS ile başvuru yapmak istiyorsanız bu banka tam ihtiyaçlarınıza göre hizmet veriyor. 50-30'a TC kimlik numaranızı göndererek Finansbank'tan değerlendirilecek ve kredi notunuz uygun olması halinde hızlıca işlem yapacaksınız. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.