Okul Çağında Çocuğu Olan Anne Babalar Dikkat! Hükümetten Ailelere 3 Bin 295 TL Ödeme Verilecek...

Okul Çağında Çocuğu Olan Anne Babalar Dikkat! Hükümetten Ailelere 3 Bin 295 TL Ödeme Verilecek...

Çocuğu olan aileler için yardım kampanyası başlatıldı. Devlet tarafından çocuk yardımı yapılacak. İşte detaylar...

Çocuğu okula giden anne babalar dikkat! PTT'den 3.295 TL çocuk yardımı dağıtılacak: Başvurular için son tarih... Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından müjde. Çocuğu olan aileler için yardım kampanyası başlatıldı. Devlet tarafından çocuk yardımı yapılacak. İşte detaylar...

DEVLETTEN ÇOCUKLU AİLELERE YARDIM

PTT'den haber geldi. Çocuğu anaokul, ilkokul, lisede olanlara harçlık verilecek. Küçük yaşta çocuğu olan aileler için 3.295 TL yardım parası ödenecek. T.C kimlik numarasına yapılan ödemeler için acilen arama yapın. İşte ayrıntılar...

2023 yılında da aileler için çocuk yardımları verilmeye devam ediyor. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından da bu ödemeler gerçekleştirilmektedir. Ocak ayında olacak bu ödemelerin nasıl yapılacağı merak ediliyor. Bu ödemeler için talep sayısı bir hayli arttı. Çocuk yardım ödemelerinin onaylanması halinde hesaplara yatırılması hemen gerçekleşiyor.

2023 yılındaki SED ödeme miktarları:

Okul öncesi çocuklar için 2059 TL.

İlköğretim öğrencisi çocuklar için 3090 TL.

Ortaöğretim öğrencileri için 3295 TL.

Ort. çağında okumayan öğrenciler için 2059 TL.

Yükseköğretim öğrencileri için 3708 TL.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre çocuklu ailelere para yardımı yapılacak. Kaç tane çocuk varsa ona göre ödeme yapılacak. 350 ve 650 TL arasında ödeme yapılacak. Bir ve iki çocuk için 350 TL .Üç çocuk için 450 TL. Daha fazla çocuk için 650 TL ödeme yapılacak.

Başvuru için e devlet sistemine giriş yaparak başvuruda bulunabilirsiniz. Ya da başvurular için size en yakın bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne giderek başvuruda bulunabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.