PTT’den Tüketici Kredisi Müjdesi Geldi! 10 Bin, 20 Bin, 30 Bin ve 50 Bin TL Ödeme Verilecek...

PTT’den Tüketici Kredisi Müjdesi Geldi! 10 Bin, 20 Bin, 30 Bin ve 50 Bin TL Ödeme Verilecek...

Bilindiği üzere bundan sonra PTT’den de tüketici kredisi çekilebiliyor. Çok sayıda emeklinin bu yolu kullanarak tüketici kredisi çekme yoluna bugüne kadar gittiği ve bundan sonra da PTT’yi tercih edeceği açıktır. Bu anlamda makul fiyatlı kredi alabilmek isteyenler PTT ile iletişime geçmeye başladı. Böylece alınacak kredinin hem alınması hem de geri ödenmesi basit olacaktır.

Emeklilik ile gelirler neredeyse yarıya inmekte aynı zamanda bütün başka giderlerde artışlar olmaktadır. Büyüyen çocukların eğitim giderleri artmaktadır. Bu anlamda PTT tarafından emekli vatandaşlarımıza uygun faizlerle kredi verilmektedir.

PTT En Çok Emeklileri Sevindirdi!

PTT aracılığı ileAktif Bank tarafından sağlanan kredinin miktarı 10.000, 20.000, 30.000 ve 50.000 TL olarak belirlenmiştir.

Emeklilerin TC kimlik numarası ile almaları mümkün olacaktır. Yalnız ön şart 80 yaşından küçük olmak olarak belirlenmiştir. Diğer sevindirici durum ise kredinin kefilsiz ve şartsız olarak verilmesidir. Sadece emekli olmak yeterlidir. İpotek ve teminat gibi şeyler gerekmemektedir. Bu da birçok kredi alacak kişi tarafından beğeni kazanmış bir niteliktir.

PTT İhtiyaç Kredisi İçin Nasıl Başvurulur?

Ön müracaatınızı bir SMS mesajı ile yapılabilirsiniz. 3050 ye bir mesaj gönderip mesajda şu bilgileri yazınız: PTT boşluk TC Kimlik Numarası boşluk gün ay ve sene olarak doğum tarihi.

Krediniz ile ilgili geri bildirim aldıktan sonra, size en yakın PTT şubesine size bildirilen belgeler ile başvurmanız gerekecektir. Sonrasında ise TC Kimlik Numarası son rakamı bildirildiğinde ihtiyaç kredinizi çekebileceksiniz.

36 ay vadeli ve düşük faizli kredi için çok sayıda kişinin başvuruyu yapması beklenmektedir, bu fırsat kaçırılmaması gereken bir fırsattır.
PTT'den Emeklilere SMS Kredi

Maaşını PTT iş yerlerinden alan emekliler artık PTT Şubelerine gitmeden kredi alabiliyor.

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.