QNB Finansbank ve Denizbank'tan "Online" Kredi Verilecek! İşte Detaylar...

QNB Finansbank ve Denizbank'tan "Online" Kredi Verilecek! İşte Detaylar...

QNB Finansbank ve Denizbank'tan 40.000 TL'ye kadar "Online" kredi kampanyası başladı. Bu ay sonuna kadar düşük faizli kredi verilecek. İşte detaylar...

Denizbank ve Finansbank'tan başlatılan bu kampanya kapsamında 40.000 TL'ye kadar online kredi almak isteyenlere bankalardan bazı şartlar halinde ödemeler gerçekleştireceğini duyurdu. İşte detaylar...

Denizbank ve Finans Banka'sından 40.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyenlere başvuru koşullarına uygun olmaları halinde ödemelerini gerçekleştirerek diledikleri her an bankalardan kredi alabilecekler ve bu kredileri kendi hesaplarına yatırıp online olarak kredi kullanabilecekler.

40.000 TL'lik online kredi almanız halinde başvurunuzu yapacak olanlara kredi puanına bakılarak ödemeler yapılacak. Banka hesabınız olması halinde bu bankalar ihtiyaç kredisi alabilecekler.

Deniz Bank'tan online ihtiyaç kredisi başvurusu için vatandaşların kredi puanı 1400 ve üzerinde olması halinde başvuruları banka şubelerine gitmeden hızlı şekilde yapabileceğini belirtmek gerekiyor.

Denizbank'tan online ihtiyaç kredisi almak istiyenlere başvuru koşullarına uygun olanlara kredi puanına uygun olmaları halinde diledikleri an bu bankadan kredi ödemesi verilebilmektedir.

Denizbank hesabınız vasıtası ile hemen müşteri hizmetlerini arayıp internet şifresi alıp deniz mobil uygulaması ile cep telefonunuza indirip buradan kredi başvurusu yapabilir ve 40.000 TL ödemenizi alabilirsiniz.

QNB Finansbank'tan online ihtiyaç kredisi için vatandaşlarda başvurularını yapmak istiyorsa 40.000 TL'ye 36 ay vade ile kredi işlemlerini hızlı bir şekilde yapabiliyor. Bankanın kendi mobil uygulaması ile QNB mobil uygulamasından başvuru yaparak kredi almak isteyenler 36 ay vadeli şekilde masrafsız ve gelir belgesiz kredi için en düşük faiz oranları ile kredi notuna göre onay ile hemen kendi hesabına 7/24 yapılmaktadır. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.