SON DAKİKA! Resmen açıklandı! Tek Defada 22 Bin 500 TL Ödeme Yapılacak...

SON DAKİKA! Resmen açıklandı! Tek Defada 22 Bin 500 TL Ödeme Yapılacak...

MÜTHİŞ GELİŞME: Hesaplara tek seferde 22 bin 500 TL yatırılacak! Resmi açıklama az önce geldi İşte detaylar...

Yüksek promosyon ücreti arayan emekli vatandaşlara bir müjde daha geldi. Bankalar arası promosyon ücreti yarışı devam ederken, yeni promosyon anlaşması haberi Mersin Büyükşehir Belediyesinden geldi.

Milyonlarca emekli olacak vatandaşların yüksek promosyon ücreti arayışı devam ediyor. Maaş promosyonu için bankalar ve kurumlar hız kesmeden görüşmelere devam ederken Mersin Büyükşehir Belediyesi yeni bir promosyon anlaşmasına imza attı.

Bankalar ve kurumlar arasında kıran kırana geçen promosyon ihaleleri sonucunda çalışanların bir nebze de olsa yüzünü güldürecek miktarlarlar altına imzalar atılıyor.

Gerçekleştirilen promosyon görüşmelerinde kurumların önceliği çalışanların haklarını korumak olduğu özellikle belirtiliyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Vakıfbank arasında 3 yıllık anlaşma kapsamında 24.500 TL'nin altına imzalar atıldı.

Promosyon anlaşması haberini İş Sendikası Mersin 1 no.lu Şube Başkanı Nail Kaya duyurdu. Kaya'nın konuyla ilgili sözleri ise şu şekilde:
“Örgütlü ve Yetkili bulunduğumuz Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Meski Kadrolu İşçi arkadaşlarımızın (3 Yıllık) promosyon ücreti 22.500 olarak Vakıfbank Yetkilileri ile bugün itibariyle anlaşma sağlanmıştır.

Promosyon ücretleri şubat ayı maaşını takip eden en geç, 3 İş Günü içerisinde (18 ŞUBAT) tarihinde işçi arkadaşlarımızın hesaplarına yatırılacaktır.

İşçi arkadaşlarımıza Promosyon Ücretleri Hayırlı, Uğurlu Olsun”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.