SSK, Bağ-Kur ve bütün emeklileri mutluluktan uçuracak haber! Seyyanen zammın ayrıntıları netleşti

SSK, Bağ-Kur ve bütün emeklileri mutluluktan uçuracak haber! Seyyanen zammın ayrıntıları netleşti

Milyonlarca emekliyi heyecanlandıran açıklama geldi. SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı olanlar dikkat! Seyyanen zammın detayları belli oldu. İşte ayrıntılar...

Türkiye'de emeklilerin ve çalışanların gündeminde, gelecek yıl yapılacak zamlar büyük bir merakla bekleniyor.

Emekli aylıklarına yönelik olası seyyanen zamların detayları, SGK uzmanı Özgür Erdursun'un açıklamalarıyla netlik kazanıyor.

Erdursun'un katıldığı Sözcü TV'deki programda yaptığı açıklamalarda, seyyanen zamların emekli aylıklarının güncellenmesi için önemli olduğunu vurguladı.

Özellikle SSK ve Bağ-Kur emeklilerini ilgilendiren bu zam beklentisi, maaşların en düşük seviyelerinin artırılmasını hedefliyor.

En düşük emekli maaşının mevcut 7.500 TL'den 10 bin TL seviyesine çıkması beklentisi, Erdursun'un değerlendirmesiyle daha da ileriye taşınıyor. Erdursun, 11 bin TL seviyesinin dahi aşılması gerektiğini belirtirken, bu durumun emekliler için önemli bir iyileştirme anlamına geleceğini dile getirdi.

Erdursun'un vurguladığı bir diğer konu ise çalışma süreleri arasındaki adaletsizlik. Özellikle 3600 günle 8000 gün çalışanların aynı maaşı alması durumunun adil olmadığını dile getirerek, seyyanen zam ihtiyacını vurguladı.

Emekli aylıklarının güncellenmesinin, temel ihtiyaçları karşılamakta zorlanan emekliler için önemli olduğunu ifade eden Erdursun, kiraların yüksekliği ve maaşların bu ihtiyaçları karşılayamaması konusunda da dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.