TCKN Son Hanesine Göre Destek Ödemesi Verilecek! 4 Bin 336 TL Nakit Ödeme Müjdesi Duyuruldu...

TCKN Son Hanesine Göre Destek Ödemesi Verilecek! 4 Bin 336 TL Nakit Ödeme Müjdesi Duyuruldu...

Başvuru yapana 4.336 TL nakit yardımı yapılacak. Kimlik numaralarına göre yapılan ödemeler banka hesaplarına yatırılmaya başladı. İşte ödemeler hakkında merak edilen tüm detaylar…

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde yapılan ödemeler hız kesmeden devam ediyor. Bakanlığa bağlı bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 4.336 TL nakit yardımı yapılacağı duyuruldu. Ödemeler kimlik numaralarına göre hesaplara yatırılırken başvuru detayları da merak ediliyor. İşte ödemeler hakkında merak edilen tüm detaylar…

BAŞVURU YAPANA 4.336 TL ÖDEME

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde yapılan sosyal destek ödemeleri Mayıs ayında da devam ediyor. Verilen nakdi yardımlar için başvuruların devam ettiği belirtirken e-devlet sistemi üzerinden ya da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı şubeleri üzerinden başvuruda bulunabileceği belirtildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yeni sosyal destek paketlerini açıklamaya devam ederken son olarak 4.336 TL ödeme yapılacağını duyurdu. Nakdi yardımların her ay yapılacağı belirtirken yılda toplam 52.032 TL ödeme yapılacağının altı çizildi.

BAŞVURU ŞARTLARI BELLİ OLDU

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kapsamında yapılan destek ödemeleri Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile ailelere ulaştırılıyor. Yapılan ödemeler kapsamında Kronik hastalığı bulunan vatandaşlara her ay nakit olarak yardım yapılmaktadır. Yapılan son açıklama kapsamında ödenecek güncel tutarın 4.336,84 TL olduğu aktarıldı. Bakanlık tarafından sağlanan ödemeler kapsamında ödeme yapılacak hastalıklar şu şekildedir:

Tüberküloz ve SSPE hastalığı nedeniyle psiko-sosyal ve mali kayıp yaşayan hastalar için geliştirilmiş düzenli nakdi yardım programıdır.
Tüberküloz veya SSPE hastası olan kişi veya hastaya bakmakla yükümlü kişi

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti tarafından onaylanan Halk Sağlığı Yönetim Sisteminde hastalık Bilgileri bulunan kişiler ödemelerden yararlanabiliyor. Ödemelerden yararlanmak için size en yakın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na başvuruda bulunabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.