TC'si İle Başvuranlara Anında 20 Bin TL Ödeme Yapılacak! İşte O Banka ve Koşulları...

TC'si İle Başvuranlara Anında 20 Bin TL Ödeme Yapılacak! İşte O Banka ve Koşulları...

TC Kimlik numarası ile o bankadan 20.000 TL ödeme yapılacak. Bu ödemeyi almak için hemen harekete geçebilirsiniz. İşte başvuru için tüm detaylar...

QNB Finansbank'tan başlatılan yeni ihtiyaç kredisi kampanyası için nakit kredi kullanacak olanlara yeni bir kampanya hazırlandı ve 11 haneli t.c kimlik numarası ile başvuru yapmanız halinde bankadan hızlı bir şekilde kredi ödemelerinizi yapabileceğiniz bir kampanya duyuruldu.

QNB Finansbank'tan başvuru yapacak olanlara nakit kredi ödemesine uygun faizler ile sağlıyor. Ödemelerini bankadan hızlı bir şekilde almak isteyen tüm vatandaşlara koşullar kapsamında ödemeler yapılacak ve bankalardan hızlıca ödemeler hesaba yatırılarak sağlanacak.

QNB Finansbank hesabı üzerinden kredi almayı istiyorsanız ve başvurunuzu bu bankadan yapmak istiyorsanız size en yakın şube üzerinden işlemlerinizi yapabildiğiniz gibi bunun yanında bankanın SMS servisini kullanarak da TC kimlik numaranızI yazıp 20.000 TL ve 36 ay vadeli kredi ödemesi alabilirsiniz.

20.000 lira ve 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi alacak olanlar için ilk taksit ödemesi 90 gün ertelemeli şekilde Finansbank'ın yapmış olduğu Bu kampanyada özellikle de banka müşterisi olarak internet bankacılığını kullanacak olanlara da ödeme vermektedir. SMS ile Finansbank'tan ihtiyaç kredisi almak için TC kimlik numaranız 50-30'a mesaj olarak göndermeniz halinde 11 haneli TC kimlik numarasından yapılacak sorgulamada kredi puanı 1500 ve üstü olan tüm vatandaşlar hemen onay alabilecek. Onaylanan tutar da en yakın Finansbank şubesinden kullanılabilecek.

Bankanın müşterisi olanlara SMS atmadan kredi başvurusu yapmak mümkün. Finansbank müşterisi olanlara internet bankacılığı şifresi ile bankanın kendi mobil uygulamasından QNB mobil uygulamasından 7/24 kredi başvurusu yapabilirler ve bankanın mart ayı sonuna dek yapmış olduğu düşük faizli ve gelir belgesiz 20.000 lira kredi kampanyasına katılabilmektedir. 20 bin lira ihtiyaç kredisi başvurusu için 36 ay vade ile ödeme tablosu oluşturarak bu bankadan kredi verilmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.