TEB'den Son Dakika Açıklandı! Kredi Kartı Kullananlara Kampanya! 4500 TL Verilecek...

TEB'den Son Dakika Açıklandı! Kredi Kartı Kullananlara Kampanya! 4500 TL Verilecek...

Kredi kartı kullananlar sevinçten havalara uçuyor. Harcadıkça kazandıran kampanyanın detayları belli oldu. Harcama yapana 4.500 TL hediye. İşte kampanya detayları…

Bankalar müşteri kapmak için yeni kampanyalar ile gündemdeki yerini koruyor. Harcadıkça kazandıran kampanyalar tüketicilerin dikkatini çekerken yeni açıklamalarda peş peşe geldi. Son zamanlarda yaptığı kampanyalar ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan TEB, yılsonuna kadar geçerli olacak kampanyasının detaylarını paylaştı. Kredi kartı ile yapılan alışverişlerde 4.500 TL'ye kadar bonus kazanabilirsiniz. İşte kampanya detayları…

ALIŞVERİŞLERİNİZ BEDAVAYA GELECEK

Türkiye Ekonomi Bankası(TEB), kredi kartı kullanan müşterilerine özel yeni bir kampanya başlattı. Kredi kartı ile belirli bir tutar üzerinde harcama yapan müşteriler Bonus kazanma hakkını elde edecek. Mobil uygulama üzerinden yapılan kampanyalar ile de ek Bonus kazanma şansı yakalayabilirsiniz. 4.500 TL'ye kadar Bonus kazanabileceğiniz kampanya detayları belli oldu. Kazandığınız bonuslar ile ücretsiz ya da indirimde alışverişin tadını çıkarın.

UYGULAMAYI İNDİREN KAZANIYOR

TEB tarafından gerçekleştirilen kampanya ile akaryakıt, market, e-ticaret, restoran, turizm, elektronik ve giyim sektörlerinde harcadıkça kazanabilirsiniz. Özel gün kampanyaları ile de sık sık gündemde yer alan TEB, müşterilerine unutmadı. CEPTETEB Mobil uygulamasında yer alan kampanyalar bölümünden kampanyaya katılım sağlayan müşterilerin 4.500 TL değerinde Bonus kazanabileceği belirtildi. Türkiye Ekonomi Bankası tarafından yapılan açıklamada yer alan ifadeler şu şekildedir:

“Harcama Sözüne Bonus kampanyası 31 Aralık 2023 tarihine kadar geçerli olan bir kampanyadır. Müşteriler kredi kartı üzerinden yapacakları harcamalar için belirli bir taahhüt vererek bonus kazanabilir. Ancak, bu taahhüdün toplamı kredi kartı limitinin yüzde 70’ini aşamaz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.