Vakıfbank Müjdeyi Verdi! Emekli Olanlara Anında 32 Bin TL Kredi Ödemesi Yapılacak? Vakıfbank Kredisi İçin Başvuru Koşulları Ne?

Vakıfbank Müjdeyi Verdi! Emekli Olanlara Anında 32 Bin TL Kredi Ödemesi Yapılacak? Vakıfbank Kredisi İçin Başvuru Koşulları Ne?

Kamu bankaları harekete geçti. Vakıf Bankası emeklilere 32.000 TL'ye kadar kredi desteği sağlıyor. Başvurular için ise emekli maaş hesaplarınızdan işlem yapmanız gerekiyor. İşte detaylar...

Kamu bankaları harekete geçti. Gece yayımlanan Resmi Gazete'ye göre Vakıfbank'tan 15 milyon emekliye kredi ödemesi yapılacak. Emeklilere yapılacak ödeme miktarı ise tam 32 bin TL olacak. Peki, kimler bu krediyi alabilecek? Başvuru koşulları ne? Ödeme işlemleri ne şekilde yapılıyor? İşte tüm detaylar…

Kamu bankalarından sağlanan bu krediler için başvurular emekli maaş hesaplarından yapılabiliyor. Başvuru işlemleri tamamlanan emeklilere 32 bin lira ödeme yapılacak. Bu başvuru işleminin yapılması için ise ilk şart Vakıf Bank müşterisi olmak. Özellikle de emekliler bu krediyi çok daha rahat şekilde alabilecekler.

Başvuru İşlemlerini Hemen Halledin

Nakit para ihtiyacı olanlara ihtiyaç kredisi için başvuru koşulları açıklandı. Emekli kişiler evden ya da banka şubelerinden başvuru yapabiliyor.

- İstediğiniz bir şubeye gidip oradan yardım alarak başvuru işlemlerinizi yapabilirsiniz. Başvuru için kimlik belgeniz gerekiyor.

- Vakıfbank şubesinden kredi almak istemiyorsanız SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. SMS atarken aralarına birer boşluk ile "KREDI" "TC kimlik no", "doğum tarihi (Gün / Ay / Yıl)", "aylık gelir" yazıp 57-24 numarasına SMS atabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.