Vakıfbank’dan açıklama geldi: TCKN ile başvurana 125 bin TL anında İBAN'a yatacak...

Vakıfbank’dan açıklama geldi: TCKN ile başvurana 125 bin TL anında İBAN'a yatacak...

Türkiye’nin en köklü kamu banklarından olan Vakıfbank, uygun faiz oranları ve geri ödeme seçenekleri ile kredi kullandıracak. Memur, emekli ve özel sektör çalışanı herkes yararlanabiliyor!

Vatandaşların artan nakit ihtiyaçlarına bankalar çözüm aramaya devam ediyor. Kamu bankaları ise bu konuda en akılcı çözümleri sunmayı başarıyor. 36 aya kadar vade seçenekleri ve esnek birçok ödeme planı ile vatandaşlar 3 bin TL’den 125 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisini Vakıfbank’tan kullanabilecek.

Kamu personelleri, özel sektör çalışanları ve emekliler bu kredi kampanyasından yararlanabiliyor. İhtiyaç Kredisi Kampanyası ile nakit ihtiyacı olan vatandaşlara uygun vade seçenekleri ve ödeme koşulları ile kredi verilecek.

3 AY ÖDEMESİZ DÖNEMLİ İHTİYAÇ KREDİSİ

Esnek geri ödeme seçeneklerinin yer aldığı kredi kampanyası kapsamında Vakıfbank tüm kesimler için uygun bir ödeme planı sunuyor. Bu ödeme planı tamamen kredi kullanacak kişilerin bütçelerine göre belirlenebiliyor.

Aylık eşit, artan – azalan taksitli, 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit, 3 ayda bir eşit taksitli, son taksit balon ve değişken taksitli olarak krediler geri ödenebiliyor. 3.000 TL ile 125.000 TL arasında kullandırılacak kredi kapsamında yapılan örnek hesaplamada ise yüzde 3,892dan başlayan faiz oranları geçerli olacak.

SMS İLE BAŞVURU YAPILABİLİYOR!

Kredi şartlarını sağlayan herkes isterlerse SMS ile anında başvuru yapabiliyor. Aralarında birere boşluk bırakarak KREDI, T.C. kimlik numarası, doğum tarihi (ggaayyyy), ve aylık gelir yazılarak 5724’e SMS gönderilir.

36 aya kadar vade seçeneklerinin yer aldığı kredi kapsamında uygun geri ödeme seçenekleri sunuluyor. Toplumun tüm kesimleri, kendi gelir durumlarına ve geri ödeme planlarına göre işlem yaparak başvurularını kolayca tamamlayabilmektedir

125 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET TABLOSU

Vakıfbank’ın avantajlı ihtiyaç kredisi kampanyasına başvuru yapacak kişiler için örnek hesaplama tablosu da dikkat çekiyor. Merkez Bankası tarafından faizlerin artırılmasıyla maliyetler de yükseldi. 125 bin TL kredi için 12 ay vade ve yüzde 3,89 faiz oranlarına göre aylık 14 bin 148 TL taksit hesaplaması yapılıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.