50 Cent, GTA ile hiçbir ilgisi olmayan Vice City serisinin yapımcılığını üstleniyor

50 Cent, GTA ile hiçbir ilgisi olmayan Vice City serisinin yapımcılığını üstleniyor

Daha çok 50 Cent sahne adıyla tanınan rapçi Curtis Jackson, geçen hafta Vice City adlı bir oyun üzerinde çalıştığını açıkladığında ortalık karıştı. Pek çok kişi bu açıklamayı GTA 6 ya da serinin bir türevi ile ilişkilendirdi.

Deadline web sitesi dün (9) gerçekten de Vice City (geçici isim) adlı bir yapımın yolda olduğunu açıkladı. Ancak, oyuncuları hayal kırıklığına uğratacak şekilde, Rockstar'ın fikri mülkiyetiyle hiçbir ilgisi yok.

Vice City aslında askerlikten terhis olduktan sonra Miami'ye dönen üç arkadaş ve eski askerlerin hikayesini anlatan bir dizi olacak. Hizmet ettikleri ülke tarafından unutulan bu üç arkadaş, Amerikan rüyasının peşine düşecek bir suç çetesi kurmak için bir göçmenle bir araya geliyor.

Dizinin yapımcılığını Paramount+ ile birlikte Lionsgate Television ve 50 Cent'in şirketi G-Unit Film & Television üstlenecek. Projenin yürütücü yapımcıları Darnell Metayer ve Josh Peters (Transformers: The Beast Awakens'ta çalışmışlardı) olacak ve Chad Stahelski (John Wick serisi) yönetmen olarak görev yapacak.

Yankı ve beklentiler

Vice City yazılı bir görsel ve 2002 yapımı oyuna çok benzeyen bir estetikle yaptığı paylaşımın yankı uyandırmasının ardından 50 Cent görseli silmeye bile karar verdi. Konuyla ilgili yorum yapmadı ama muhtemelen birçok kişinin bunun Grand Theft Auto ile ilgili bir şey olduğunu düşündüğünü fark etti.

Serinin bir sonraki numaralı oyunu hala büyük bir bilinmezlik. Oyunun dev video sızıntısının ardından Rockstar, resmi olarak sunmak için yeterli materyale sahip olur olmaz kamuoyuna güncellemeler sağlayacağına söz verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.