Amazon Prime Video, 29 Ocak'tan itibaren reklam almaya başlıyor

Amazon Prime Video, 29 Ocak'tan itibaren reklam almaya başlıyor

Birkaç ay önce Amazon, 2024 yılında Prime Video yayın hizmetine reklam ekleme niyetini duyurdu. Artık şirket, ABD'deki müşterilerine yayın hizmetine "sınırlı reklamlar" eklenmesi konusunda e-postalar göndermeye başladı.

Reklamların dağıtımı 29 Ocak'tan itibaren başlayacak ve firma, lineer TV ve diğer TV yayın sağlayıcılarından daha az reklam sunmayı vaat ediyor. Müşteriler ayrıca ayda 2,99 Dolar  ödeyerek yeni bir reklamsız seçeneği tercih edebilirler

Karar, Amazon'un uzun vadede daha ilgi çekici içeriğe yatırım yapmasını sağlamak için alındı. Amazon ayrıca, Amazon Originals dahil olmak üzere geniş bir film ve yelpazesi ile canlı spor karşılaşmaları sunan Prime Video'ya yoğun yatırım yapma konusundaki kararlılığını da yineledi.

Ayrıca şirket, Prime hizmetinin kapsamlı ve hızlı yapısını vurguladı. Ücretsiz Prime gönderimi için sunulan 300 milyondan fazla ürün ve ücretsiz Aynı Gün veya Bir Günde Teslimat olanağı sunan milyonlarca popüler ürünle Amazon, son çeyrekte en yüksek Prime hızlarına ulaştı.

Ayrıca kullanıma sunulmasının 2024'ün başlarında ABD, İngiltere, Almanya ve Kanada'ya yayılmasını, ardından yılın ilerleyen dönemlerinde Fransa, İtalya, İspanya, Meksika ve Avustralya'ya yayılmasını bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.