Apple iOS 17.2 Güncellemesi iPhone'lara Bu Yeni Özellikleri Getirecek

Apple iOS 17.2 Güncellemesi iPhone'lara Bu Yeni Özellikleri Getirecek

iOS 17.2 güncellemesi kullanılabilir olduğunda, Ayarlar uygulamasından yüklenebilir:

Geçtiğimiz hafta iOS 17.2 beta güncellemesini geliştiricilere ve test kullanıcılarına sunan Apple'ın, önümüzdeki yazılım güncellemesinde iPhone'lar için birçok yeni özellik ve değişiklik getirmeyi planladığı bildiriliyor.

iOS 17.2 Güncellemesi Çıkış Tarihi, Nasıl İndirilir

iOS 17.2 güncellemesi kullanılabilir olduğunda, Ayarlar uygulamasından yüklenebilir: Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme. İşte Aralık ayında yayınlanması beklenen iOS 17.2'ye gelecek tüm yeni özelliklerin bir listesi.

iOS 17.2 Güncellemesi: Gelecek Özellikler


- iOS 17.2 ile, Dinamik Ada'da Çeviri uygulamasını hızlı bir şekilde açmak için Eylem düğmesini ayarlayabilirsiniz.
- Gününüzü metin, fotoğraf, müzik ve daha fazlasıyla kaydetmenizi sağlayan yeni bir Günlük uygulaması var. Aktivitelerinize göre öneriler sunuyor.
- Hava Durumu ve Saat uygulamaları, Ana Ekranınız ve Kilit Ekranınız için günlük tahminler ve dijital bir saat içeren yeni widget'lara sahip.
- Mesajlar uygulamasında mesajlara kolayca çıkartma ekleyebilirsiniz.
- Yeni güncelleme Memoji'nizin bel, göğüs ve daha fazlası gibi vücut özelliklerini özelleştirmenize olanak tanıyor.
- iOS 17.2'de, Apple Music Dinleme Geçmişinizi yeni bir Odak filtresiyle kapatabilirsiniz; böylece başka birinin aygıtınızı müzik dinlemek için kullanmasına izin verirseniz, Odak'ı bir dokunuşla hızlı bir şekilde etkinleştirebilir ve şarkı seçimlerinin önerilerinizi etkilemesini önleyebilirsiniz.
- iMessage İletişim Anahtarı Doğrulaması, dijital tehditlerle karşı karşıya olan gazeteciler, insan hakları aktivistleri ve hükümet yetkilileri gibi kullanıcılar için güvenliği artıracak


iMessage İletişim Anahtarı Doğrulamasını etkinleştiren kullanıcılar arasındaki konuşmalarda, devlet destekli bir saldırganın veya başka bir kötü niyetli aktörün bulut sunucularını ihlal etmeyi başarması ve konuşmayı dinlemek için kendi cihazını yerleştirmesi durumunda kullanıcılar uyarılır.

 


İlgili haberlere göre, iPhone kullanıcıları önümüzdeki yıl Apple'ın üretken yapay zeka özelliklerine kavuşabilir. Apple CEO'su Tim Cook bu hafta yatırımcılarla yaptığı görüşmede şirketinin yapay zeka alanındaki planlarını doğruladı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.