Bir Kez Daha Görüntüle Desteği WhatsApp Web ve Masaüstüne Geliyor

Bir Kez Daha Görüntüle Desteği WhatsApp Web ve Masaüstüne Geliyor

WhatsApp nihayet WhatsApp Web ve Masaüstünde çok talep edilen bir özelliği geri getiriyor. Kullanıcılar yakında fotoğraf ve videolarına mobil cihazları dışında da erişebilecekler.

Farkında olmayanlar için, daha önce View Once medyasına erişiminiz vardı. Ancak Kasım 2022 itibariyle sosyal medya şirketi bu özelliği resmi tarayıcı platformundan ve PC uygulamasından kaldırmaya karar verdi. Bu özellik geçen yıl gizlilik nedeniyle kaldırılmıştı. Ancak, nihayet tüm büyük platformlarda tekrar geri dönüş yapıyor. View Once, yakın zamanda yapılan bir güncellemenin ardından Web ve Masaüstü için görüldü.

Bir WABetaInfo raporuna göre, WhatsApp Web ve Masaüstü kullanıcılarının Bir Kez Görüntüle özelliği çalışıyordu. Masaüstü istemcisi ve web sitesindeki güncellemelerden sonra işlevsellik yeniden işlevsel hale gelmiş gibi görünüyor. Bu özellik WhatsApp Masaüstü'nün hem Windows hem de macOS sürümlerinde çalışıyor gibi görünüyor. Özelliği detaylandırmak gerekirse, Bir Kez Görüntüle temel olarak yalnızca tek bir görünümle sınırlı olan resim ve videolar göndermenize olanak tanır.

Başka bir deyişle, bir kişi sohbette Bir Kez Görüntüle mesajına tıkladığında, medya kaybolacak ve bir daha erişilemeyecektir. Daha önce bir resimse ekran görüntüsü alabiliyorken, şirket ekran görüntülerini etkisiz hale getiren bir güncelleme yayınladı. WhatsApp kısa süre önce güvenlik önlemlerini daha da artırmak için E-posta doğrulaması da ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.