Birçok iPhone Kullanıcısı iOS 17 Güncellemesinden Sonra Pil Tükenmesi Sorunuyla Karşılaşıyor

Birçok iPhone Kullanıcısı iOS 17 Güncellemesinden Sonra Pil Tükenmesi Sorunuyla Karşılaşıyor

X'ten sonra piyasaya sürülen iPhone modelleri için iOS 17 güncellemesi mevcut ve bu kullanıcıların çoğu şu anda pil tükenmesi sorunlarıyla karşı karşıya.

iOS 17 güncellemesi bu hafta 24 saat içinde tüm kullanıcıları kapsayacak şekilde yayınlandı ve onlara yeni özellikler ve performansta bir dereceye kadar iyileştirmeler sağladı. Bununla birlikte, yeni iOS güncellemesi, iOS sürümünü yükledikten sonra pil aralıklarının düştüğünü gören eski iPhone kullanıcıları için de sorunlar yarattı.

Xr, 11, 12 ve hatta 13 model iPhone'lara iOS 17 yüklediyseniz, önümüzdeki birkaç gün içinde pil tükenmesi sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz. İnsanlar bu haftaki paylaşımlarıyla X'teki bu endişeyi paylaştılar ve bu, son birkaç yılda yeni iOS güncellemelerinde olağan bir eğilim haline gelmiş gibi görünüyor.

Apple'ın destek sayfası bile iOS 17'nin düşük pil ömrüyle ilgili şikayetlerle dolup taşıyor, bu da şirketin önümüzdeki günlerde yeni bir iOS 17.1 sürümüyle bu soruna bir çözüm getirmesi gerektiği anlamına geliyor.

GeekBench pil testi sonuçlarının genel pil ömründe gözle görülür bir düşüş olduğunu açıkça göstermesiyle veriler de bu noktayı kanıtlıyor. Rapordaki en ilgi çekici veri, iPhone Xr ve iPhone 13 modellerinin iOS 17 sürümünü çalıştırdıktan sonra en kötü etkilenen modeller olmasıydı. Eğer iPhone modeliniz hala iOS 16.6 sürümünde çalışıyorsa, yeni güncellemeyi almadan önce iOS 17 sürümünün bir sonraki sürümünü beklemenizi öneririz.

iOS 17 sürümü, X serisinden sonra piyasaya sürülen tüm iPhone modelleriyle uyumludur. Apple'ın iOS 16 ile getirdiği revizyonun üzerine inşa edilen bir dizi yeni özellik içeriyor. Kullanıcı arayüzü çok fazla değişmemiş olsa da, Bekleme, daha iyi Siri, Kişi Posterleri ve NameDrop gibi yeni özellikler, yaşam kalitesi iyileştirmelerine odaklanarak daha iyi bir genel deneyim vaat ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.