Cybertruck'ın Dayanıklılığı İlk Çarpışmada Test Edildi

Cybertruck'ın Dayanıklılığı İlk Çarpışmada Test Edildi

Bu ayın başlarında Tesla nihayet uzun zamandır beklenen Cybertruck'u piyasaya sürdü. Bilim kurgu filmlerindeki bir araca benziyor ve dünya çapında oldukça popüler hale geldi.

YouTube bile bu kamyonla ilgili günlük videolarla dolup taşıyor. Ancak dayanıklılığı hakkında çok fazla bilgi yok, çünkü kimse 100.000 dolarlık bir arabayı yok etmek istemez. Yine de bildirilen ilk Tesla Cybertruck trafik kazası, dayanıklılığı konusunda güçlü bir ipucu verdi. Detaylar burada…
Toyota Corolla İlk Siber Kamyon Kazasında Ezildi

Bir Reddit kullanıcısı Tesla Cybertruck'un karıştığı ilk kazanın görüntülerini paylaştı. California polis raporlarına göre Cybertruck ile Toyota Corolla arasındaki çarpışmada herhangi bir ölüm yaşanmazken, her iki sürücü de hafif yaralandı. Kazanın hemen ardından paylaşılan görüntüler, Elon Musk'un Cybertruck'ın dayanıklılığı hakkındaki açıklamalarını destekler nitelikte ortaya çıktı. “Yıkılmaz” yapı.

Maalesef kazayla ilgili tüm ayrıntılara sahip değiliz. Ancak fotoğraflardan da anlaşılacağı üzere oldukça şiddetli bir çarpışma yaşandı. Araçlar üzerindeki etkisi ise oldukça şaşırtıcı. Corolla neredeyse enkaz halindeyken, kazaya Cybertruck'ın karıştığını söylemek bile zor. Elbette bazı açılardan durum farklı yorumlanabilir. Elbette Cybertruck da hasara uğradı ama belki de gözden kaçacak kadar küçük bir hasardır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.