Gizli USB-C'ye sahip yeni Apple Pencil tanıtıldı

Gizli USB-C'ye sahip yeni Apple Pencil tanıtıldı

Apple, yeni Apple Pencil'ı tanıttı ve bu cihaz kayar kapaklı gizli bir USB-C şarj portu ile birlikte geliyor. Cihaz, Pad Pro, iPad Air ve iPad mini dahil olmak üzere USB-C'ye sahip tüm iPad modelleriyle çalışacak.

Koruyucu kapak geriye kaydırıldığında USB-C konektörü ortaya çıkıyor. Bu, hem eşzamanlama hem de Şarj için bir USB-C kablosu kullanarak güncellenmiş Apple Pencil'ı bağlamanıza olanak tanır. Bu Apple Pencil, saklanmak üzere iPad'e manyetik olarak sabitlendikten sonra pilden tasarruf etmek için güç tasarrufu moduna geçiyor.

Apple'ın Dünya Çapında Ürün Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bob Borchers, "Apple Pencil not alma, çizim ve illüstrasyon yapma süreçlerinde devrim yaratarak üretkenlik ve yaratıcılık için sınırsız olanaklar sundu," diyor. "iPad'in çok yönlülüğüyle birleşen yeni Apple Pencil, dijital el yazısının büyüsünü deneyimlemek, not almak, belgeleri işaretlemek ve daha fazlası için harika bir seçeneğin daha kilidini açıyor."

En uygun fiyatlı model olan yeni Apple Pencil, günlük üretkenlik ve yaratıcılık için ideal. USB-C şarj ve eşleştirme özelliğine sahip yeni Apple Pencil, iPad (10. nesil) kullanıcıları için ideal ve iPad Pro, iPad Air ve iPad mini dahil olmak üzere USB-C bağlantı noktasına sahip tüm iPad modelleriyle de çalışıyor.

USB-C özellikli yeni Apple Pencil hakkında daha fazla bilgi edinmek için Kasım ayı başında satışa sunulacak ve ABD'de 79$, Birleşik Krallık'ta 79£ fiyatla satılacak; çıkış tarihiyle ilgili ayrıntıları öğrenir öğrenmez size bildireceğiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.