Google yeni Android özellik güncellemesini duyurdu

Google yeni Android özellik güncellemesini duyurdu

Daha önce yeni Android logosunu duymuştuk ve şimdi Google yeni bir Android özellik güncellemesini duyurdu, bu güncelleme Google'ın Android işletim sistemine bazı yeni AI araçları ve daha fazlası dahil olmak üzere bir dizi yeni özellik getirecek.

Android özellik güncellemesinde, size yardımcı bilgiler vermek için yapay zeka kullanan yeni Assistance at a Glance widget'ı, Google Wallet için güncellemeler, daha fazla kişiselleştirme ve daha fazlası yer alıyor.

Bugün, Android yeni bir görünümün yanı sıra her gün kullandığınız Google uygulamaları ve cihazları için yeni özellikler duyuruyor. İşte bu güncellemelerin görevleri yerine getirmeyi ve hareket halindeyken bağlantıda kalmayı nasıl kolaylaştırdığı.

Bir Bakışta Asistan widget'ı, yüksek hassasiyetli hava durumu uyarıları, dinamik seyahat güncellemeleri ve yaklaşan etkinlik hatırlatıcıları gibi yararlı bilgileri tam ihtiyacınız olduğu anda ana ekranınıza getirmek için yapay zeka kullanıyor.

Bir grup sohbetindeki görüntüler, kamera uygulamanızdaki fotoğraflar ve hatta sosyal medyada gezinmek, görme engelli veya az gören kişiler için genellikle erişilemez olabilir. Lookout'taki Image Q&A, daha ayrıntılı açıklamalar oluşturmak için yapay zeka kullanarak görsel içeriği daha erişilebilir hale getirir. Bir görseli açtıktan sonra, görselde ne olduğu hakkında daha fazla bilgi edinmek için takip soruları sormak üzere yazabilir veya sesinizi kullanabilirsiniz. Lookout ayrıca Japonca, Korece ve Çince dahil olmak üzere 11 yeni dili uygulamasında kullanıma sunarak desteklenen toplam dil sayısını 34'e çıkarıyor.

Google'ın en son Android özellik güncellemesi hakkında daha fazla bilgiyi aşağıdaki bağlantıdan Google'ın web sitesinde bulabilirsiniz, ayrıca Android 14'ün yayınlandığında bir dizi yeni özellik getirmesini bekliyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.