HMD Global iki yeni akıllı telefon üzerinde çalışıyor, IMEI veritabanı ortaya çıktı

HMD Global iki yeni akıllı telefon üzerinde çalışıyor, IMEI veritabanı ortaya çıktı

Nokia akıllı telefonlarını üreten şirket HMD Global, 2024 yılında kendi markası altında yeni akıllı telefonlar çıkarmayı planlıyor. Bu haber ilk olarak Eylül ayında HMD Global CEO'su Jean-Francois Baril tarafından duyurulmuştu.

Son zamanlarda, yaklaşan HMD akıllı telefonları hakkında daha fazla ayrıntı ortaya çıktı. GSMChina tarafından yayınlanan bir rapora göre, iki yeni HMD Global akıllı telefonu şu anda dahili testlerden geçiyor ve GSMA IMEI veritabanında görüldü. Bu akıllı telefonların model numaraları N159V ve TA-1585.

TA-1585 modelinin HMD markası altında yeniden piyasaya sürülebilecek yeniden markalanmış bir Nokia akıllı telefon olduğuna inanılıyor. Ancak, her iki modelin teknik özellikleri hala bilinmiyor.

HMD Global henüz yeni akıllı telefonlarıyla ilgili herhangi bir resmi ayrıntı açıklamadı. Ancak şirketin Hindistan ve APAC'tan sorumlu başkan yardımcısı Ravi Kunwar, Economic Times'a yaptığı açıklamada yeni markanın 2024 yılının ilk yarısında piyasaya çıkacağını ve öncelikli hedef pazarın Hindistan olacağını belirtti.

Şu anda dahili testlerden geçen iki akıllı telefonun piyasaya sürülecek ilk HMD markalı akıllı telefonlar olup olmayacağı belli değil.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.