Honda Prologue EV 300 mil menzile sahip olacak

Honda Prologue EV 300 mil menzile sahip olacak

Honda, yeni Honda Prologue elektrikli SUV'unun tek şarjla 300 mil menzile sahip olacağını ve aracın hızlı şarjla geleceğini ve aracın 2024'ün başlarında satışa sunulacağını açıkladı.Honda, yeni Honda Prologue elektrikli SUV'unun tek şarjla 300 mil menzile sahip olacağını ve aracın hızlı şarjla geleceğini ve aracın 2024'ün başlarında satışa sunulacağını açıkladı.

American Honda Motor, Honda Ulusal Otomobil Satışları Başkan Yardımcısı Lance Woelfer, "Tamamen yeni Honda Prologue'un gelişi, Honda sıfır emisyonlu geleceğimize geçişe başlarken marka için çok önemli bir an" dedi. "Prologue, bizi 2040 yılına kadar %100 sıfır emisyonlu araç satışı vizyonumuza doğru götürecek şık, sportif ve geniş bir SUV olan ilk hacimli Honda EV'miz olarak uygun bir şekilde adlandırıldı."

Prologue, son teknoloji ürünü bir elektrikli araç platformu ve Honda mühendisleri tarafından optimize edilen çok bağlantılı ön ve arka süspansiyonlar üzerine inşa edilerek sınıfının lideri bir rafinelik ile sportif bir sürüş deneyimi sunuyor. Honda, Prologue'u hem tek motorlu (önden çekişli) hem de çift motorlu (dört tekerlekten çekişli) konfigürasyonlarda EX, Touring ve Elite olmak üzere üç donanım seviyesi ile sunacak.

Prologue için ön satış faaliyetleri bu yılın sonlarına doğru başlayacak ve ilk teslimatlar 2024 yılının başlarında yapılacak. Honda'nın ilk tamamen elektrikli SUV'u ülke çapında satışa sunulacak ve herhangi bir devlet teşviki veya vergi kredisi uygulanmadan önce MSRP'nin 40.000 $ 'ın üstünde2 başlaması bekleniyor.

Yeni tamamen elektrikli Honda Prologue SUV hakkında daha fazla bilgiyi aşağıdaki bağlantıdan Honda'da bulabilirsiniz, aracın fiyatı herhangi bir EV hibesinden önce 40.000 $ 'ın üzerinde başlayacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.