Honor Magic 6 serisi kamera özellikleri ve pil boyutu hakkında ipuçları

Honor Magic 6 serisi kamera özellikleri ve pil boyutu hakkında ipuçları

Honor, Magic OS 8.0 ve Magic 6 serisini tanıtmak üzere 10 Ocak'ta Çin'de iki günlük bir lansman etkinliği düzenleyecek.

Söylenti değirmeni Magic 6 serisinin teknik özellikleriyle ilgili ayrıntıları parça parça sızdırıyor. Weibo'da ortaya çıkan yeni bir sızıntı, Magic 6 ve Magic 6 Pro'nun kamera detaylarını ve pil boyutlarını ortaya koyuyor.

Honor Magic 6 serisinin kamera özellikleri (söylentiler)

Yeni sızıntıya göre, Honor Magic 6 ve Magic 6 Pro'nun 50 megapiksel OmniVision OV50H ana kamera ve 50 megapiksel OV50M ultra geniş lensli bir arka kamera kurulumuna sahip olacağı bildiriliyor. Sızıntı, Pro varyantının bir inçlik, 50 megapiksel ana kameraya sahip olacağını söyleyen önceki raporlara aykırıdır. Telefoto çekimler için Magic 6'nın 50 megapiksel OV50M kamera sensörü içereceği söylenirken, Pro varyantının bir Samsung HP3 kamera sensörü barındırması bekleniyor.

Magic 6 Porsche Design sürümüne gelince, arka kamera kurulumunun 50 megapiksel OV50K ana kamera sensörüne sahip olduğu söyleniyor. Bu sensöre 50 megapiksel OV50M ultra geniş lens ve Samsung HP3 telefoto kamera eşlik edecek.

Magic 6 Pro ve Posche Design'daki Samsung HP3'ün 200 megapiksel sayısına sahip olduğu görülürken, Pro modelinin değiştirilmiş 160 megapiksel versiyona sahip olabileceğini öne süren spekülasyonlar var.

Sızıntıda ayrıca Magic 6'nın 5.450mAh bataryaya sahip olduğu, Magic 6 Pro ve Porsche Design'ın ise 5.600mAh batarya ile donatılmış olabileceği belirtiliyor. Diğer raporlara göre, Magic 6 66W hızlı şarjı destekleyebilirken, diğer iki cihaz 100W kablolu şarj ve 50W kablosuz şarj sunabilir. Raporlara göre, Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti tüm seriye güç veriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.