Honor Magic 6 serisinin premium Porsche Design varyantı tanıtıldı

Honor Magic 6 serisinin premium Porsche Design varyantı tanıtıldı

Honor'un Çin pazarı için Honor Magic 6 serisi akıllı telefonlar üzerinde çalıştığı bildiriliyor. Markanın Magic 6, Magic 6 Pro ve Magic 6 Ultimate'i Ocak 2023'te bir noktada duyurması bekleniyor.

Yeni bir sızıntı, serinin özel bir Porsche Design modeline sahip olacağını ve potansiyel olarak kendisini Magic 6 serisindeki en üst düzey varyant olarak konumlandıracağını iddia ediyor.
Honor Magic 6 serisinde Porsche Design modeli yer alacak

Digital Chat Station'a göre, yakında çıkacak olan Honor Magic 6 serisi, hap şeklinde bir kesik gibi görünen bir alanda çift delikli dört kavisli bir OLED ekran sergileyerek farklı bir tasarıma sahip. Magic 6 ve Magic 6 Pro olarak görünen "orta kap" ve "büyük kap" modellerinin arka kamera düzeni neredeyse dairesel bir tasarıma sahip. Arka kamera düzeninin Magic 5 serisindeki unsurları birleştirirken Huawei Mate X5 katlanabilir telefonda görülen kesik kenar tasarımını da içerdiğini ekledi.

Buna ek olarak, seride Magic 6 Ultimate gibi görünen bir "ekstra büyük fincan" modeli ve köşeleri yuvarlatılmış kare şeklinde bir kamera adası olacak. Sızıntı ayrıca Porsche Design özel bir varyantı olacağını da gösteriyor.

Huawei, Mate 9 Porsche Design ile başlayarak 2016'dan bu yana Porsche markalı özel sürüm Mate serisi amiral gemilerini piyasaya sürüyor. Eylül ayında Huawei'nin Porsche Design'ı Ultimate Design adlı kendi premium markasıyla değiştirdiği bildirildi. Mate 60 serisinin Huawei Mate 60 RS Ultimate Design varyantını da içermesinin nedeni budur.

Magic 6 serisi Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti ile donatılmış olarak gelecek. Okuyucular, söylenti özellikleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için bu yazıyı ziyaret edebilirler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.