Honor X9b'nin ön ve arka tasarımı ortaya çıktı, lansman yakında

Honor X9b'nin ön ve arka tasarımı ortaya çıktı, lansman yakında

Honor, orta sınıf bir akıllı telefon olan Honor X9b adlı yeni bir telefonu piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Cihazın arka tasarımını gözler önüne seren mikro sitesi Honor Malezya'da yayında. Buna ek olarak marka, cihazın kavisli kenar ekranını sergilemek için bir X gönderisi paylaştı. Görünüşe göre X9b bu ayın sonlarında ülkede piyasaya sürülecek.

Honor X9b tasarımı ortaya çıktı

Resmi görüntüler Honor X50'nin turuncu renkli deri bir arka yüze ve iki kamera ve bir LED flaş barındıran yuvarlak şekilli bir kamera modülüne sahip olduğunu gösteriyor. Cihazın ön yüzünde ise kavisli kenarlı bir OLED panel bulunuyor. İşte cihazın teknik özelliklerinde neler bekleyebileceğinize bir göz atın.

Honor X9b, Honor X50 olarak yeniden adlandırılabilir

Honor Temmuz ayında Snapdragon 6 Gen 1 ile çalışan Honor X50'yi Çin'de tanıttı. Görünüşe göre küresel pazara sunulan Honor X9b, X50'nin yeniden markalanmış bir versiyonu olabilir. Bunun arkasındaki neden, X9b'nin geçtiğimiz günlerde Geekbench'te X50 ile aynı yonga seti, RAM ve Android sürümüyle görülmesi.

Hatırlatmak gerekirse Honor X50, 1220 x 2652 piksel çözünürlüklü 6,78 inç AMOLED ekrana, 19,5:9 en boy oranına ve ekran içi parmak izi tarayıcıya sahip. Cihaz Magic OS 7.1 tabanlı Android 13, SDG61 SoC, 16 GB'a kadar RAM ve 512 GB'a kadar depolama alanı ile sunuluyor. 35W kablolu şarjı ve 6W ters şarjı destekleyen 5.800mAh bataryaya sahiptir. Kamera kurulumu, 8 megapiksel ön kamera ve arkada 2 megapiksel makro lens ile eşleştirilmiş 108 megapiksel ana kamera içeriyor.

X9b'nin Malezya dışında Singapur ve BAE gibi diğer pazarlarda da piyasaya sürülmesi bekleniyor. Şirket ayrıca bu yıl bitmeden Hindistan'da yeni bir telefon piyasaya sürmeyi planlıyor. X9b'nin Hindistan pazarında Honor 90'dan sonra yılın ikinci telefonu olarak gelip gelmeyeceği belli değil.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.