Huawei, 18 Ocak'ta Çin'de HarmonyOS ekosistem etkinliğine ev sahipliği yapacak

Huawei, 18 Ocak'ta Çin'de HarmonyOS ekosistem etkinliğine ev sahipliği yapacak

Huawei, 18 Ocak'ta Çin'de "Hongmeng Eco Thousand Sails Sailing Ceremony" adlı bir HarmonyOS ekosistem etkinliğine ev sahipliği yapacağını duyurdu. Pek çok kişi "NEXT" adlı yeni bir HarmonyOS sürümünün bir anlığına görülmesini umut etse de, bu etkinliğin odak noktası başka yerlerde yatıyor .

Huawei, yeni bir işletim sistemi başlatmak yerine gelecekteki inovasyon stratejilerine dalmayı ve HarmonyOS için yerel uygulama geliştirmedeki ilerlemeyi sergilemeyi planlıyor. Etkinlik aynı zamanda mevcut HarmonyOS ekosistemiyle ilgili uygulamalı bir deneyim de sunacak.

Huawei, potansiyel ortaklarla bağlantı kurmayı ve kullanıcılara fayda sağlayacak iş fırsatlarını keşfetmeyi amaçlıyor. Katılımcılar ve çevrimiçi izleyiciler, önemli yöneticilerle etkileşime girebilir, sorular sorabilir ve HarmonyOS'un geleceği hakkında fikir edinebilir.

Etkinlik, Pekin, Şanghay, Hangzhou, Nanjing, Chengdu, Xiamen, Wuhan ve Changsha olmak üzere Çin'in sekiz büyük şehrinde düzenlenecek ve daha geniş bir izleyici kitlesine ulaşacak. Kayıt basittir ve sağlanan bağlantı aracılığıyla yapılabilir.

HarmonyOS NEXT'e gelince, Huawei'nin ilk geliştirici önizlemesini 2024'ün ilk yarısında yayınlaması bekleniyor. Lansmana hâlâ birkaç ay olmasına rağmen, son zamanlarda büyük Çinli şirketlerin HarmonyOS için yerel uygulamalar geliştirmeye başladığını belirtmekte fayda var. SONRAKİ. iQiyi, Alipay, Meituan, MiHoYo, Bilibili ve Amap gibi büyük isimler zaten gemide.

Huawei Interactive Media Corps'un CEO'su ve Huawei Terminal Bulut Hizmeti Interactive Media BU'nun Başkanı Wu Hao, geçen ay 700 milyondan fazla cihazın artık Hongmeng Ekosistemi'nin bir parçası olduğunu duyurdu.

Huawei, oyun, sosyal medya, seyahat, iş ve konaklama gibi çeşitli sektörlerdeki ortaklarla çalışıyor. Bu ortaklıklar, Hongmeng için 18 farklı alanda yerel uygulamalar geliştirmeye odaklanıyor.

Bu arada TechInsights tarafından hazırlanan yakın tarihli bir rapora göre, Huawei'nin HarmonyOS'unun 2024 yılına kadar Çin'deki en popüler ikinci akıllı telefon işletim sistemi olarak Apple'ın iOS'unu geride bırakacağı öngörülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.