Intel finans müdürü: Windows 2024'te yenilenecek

Intel finans müdürü: Windows 2024'te yenilenecek

Intel'in finans müdürü David Zinsner, bir şirket konferansında Windows'un 2024 yılında "yenileneceğini" belirtti. Zinsner'e göre bu yenileme Intel'in finansal sonuçlarını da olumlu yönde etkileyecek.

David Zinsner bu açıklamayı geçtiğimiz ay düzenlenen Intel Corporation Küresel Teknoloji Konferansı sırasında yaptı. PCGamer editörlerinin kendisiyle yapılan bir röportajın metnini inceleyerek elde ettiği bilgilere göre, CFO, Windows'un kurulu tabanının oldukça eskidiğini ve bir yenilemeye ihtiyaç olduğunu düşünüyor. Zinsner'e göre bu yenileme 2024 yılında gerçekleşecek. "Kısmen Windows'un yenilenmesi sayesinde 2024'ün iyi bir yıl olacağını düşünüyoruz" dedi.

Daha fazla ayrıntı vermediği için cfo'nun bu ifadeyle tam olarak neyi kastettiği net değil. PCGamer, Microsoft'un Windows 12'yi tanıtmak istediğinden şüpheleniyor, ancak bu doğrulanmadı. WindowsCentral editörleri 2022 yılında Microsoft'un her üç yılda bir Windows işletim sisteminin büyük bir sürümünü yayınlamak istediğini belirtmişti. O dönemde WindowsCentral, Windows'un bir sonraki sürümünün 2024 yılında yayınlanacağına ve Windows'un bir sonraki sürümünün kod adının Next Valley olduğuna inanıyordu.

Windows 11 Ekim 2021'de piyasaya sürüldü. İşletim sistemi daha sonra yeniden tasarlanmış bir başlat menüsü, geliştirilmiş pencere yönetimi, yeni grafik temaları ve diğerlerinin yanı sıra bir dizi yeni özellik sundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.