iPhone 15 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

iPhone 15 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

iPhone 15'in tanıtılmasına sadece 12 gün kaldı, ancak Cupertino merkezli şirketin yeni akıllı telefonlarıyla ilgili ayrıntılar hala gelmeye devam ediyor. Söylentilere göre Apple bu yıl akıllı telefonu için deri kılıf sunmayacak.

Twitter ve Weibo sosyal ağlarından birkaç kaynak, Apple markasının dokuma kaplamalı yeni bir kabuk tarzı piyasaya sürmeye karar verdiği hipotezini doğruluyor. X'teki Majin Bu hesabı şöyle diyor: "iPhone 15 için deri kılıfların güncellenmiş çizimleri aynı renkleri gösteriyor. Kullanılan malzeme hakkında henüz bir bilgim yok, ancak 'Çevresel Deri Koruyucu Kılıf' olarak faturalandırılmış gibi görünüyor."

Apple'ın iPhone 15 için deri kılıf sunması pek olası değil

Yeni deri iPhone 15 kılıflarının beş renkte olması bekleniyor: siyah, gri (taupe), yeşil, mavi ve bordo. Majin Bu bu yeni kılıf türünün bileşimi hakkında herhangi bir ayrıntı vermemiş olsa da, yine de iPhone 15'lerin sunulacağı farklı elbiselerin fotoğraflarını ortaya çıkardı. Ona göre, alıcılar beyaz, siyah, açık mavi, açık yeşil ve pembe arasında seçim yapabilecekler.

iPhone 14'ün ticari başarısızlığından sonra Apple'ın yeniden başarılı olması gerekiyor. Şirket bu nedenle akıllı telefonunun teknik özelliklerine büyük özen gösterdi. Program, yeni, daha hızlı ve daha enerji tasarruflu 3nm A17 çipi ve serideki tüm modellerde geliştirilmiş fotoğraf performansını içeriyor. Dezavantajı ise fiyatların daha da yükselecek olması. Ne yazık ki bu eğilim Apple'a özgü değil: üst sınıf akıllı telefonların fiyatları tavan yapacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.