iPhone 15 Pro ön camı sızdırıldı

iPhone 15 Pro ön camı sızdırıldı

Apple'ın bu yılın sonlarına doğru iPhone 15 ve iPhone 15 Pro modellerini de içeren bir dizi yeni iPhone 15 telefonunu piyasaya sürmesi bekleniyor.

Şimdi iPhone 15 Pro modelleri için ön cam sızdırılmış gibi görünüyor ve bu yeni modellerin iPhone 14 Pro'dan daha ince bir çerçeveye sahip olacağını gösteriyor.

Yukarıdaki resim solda iPhone 14 Pro ön camını ve sağda iPhone 15 Pro ön camını gösteriyor, yeni çerçevenin mevcut iPhone'dan daha ince olacağını açıkça görebilirsiniz.

Bu yıl toplam dört yeni iPhone 15 modeli görmeyi bekliyoruz. Bunlar arasında 15 ve 15 Plus ile iPhone Pro ve 15 Pro Max yer alacak.

Dört model de Apple'ın Dinamik Adası ile birlikte gelecek, ancak yalnızca Pro modellerinin yukarıda gördüğümüz daha ince çerçevelerle gelmesi bekleniyor. Standart iPhone 15 modellerinin mevcut telefonlarla aynı çerçevelere sahip olması bekleniyor.

Apple bu yıl yeni iPhone'un standart ve Pro modelleri arasında daha fazla ayrım yapmak istiyor, daha önce Pro modellerin WiFi 6E ve standart modellerin WiFi 6 ile geleceğini duymuştuk.

Apple'ın yeni iPhone 15 serisi akıllı telefonlarını Eylül ayında piyasaya sürmesi bekleniyor, telefonlar hakkında daha fazla ayrıntı alır almaz sizi bilgilendireceğiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.