LG, 2024'te şeffaf OLED Signature T TV'yi piyasaya sürecek

LG, 2024'te şeffaf OLED Signature T TV'yi piyasaya sürecek

LG, CES 2024'te şeffaf Signature OLED T'nin 2024 yılında tüketicilere sunulacağını söyledi. Üretici, Zero Connect Box'a kablosuz bağlantı nedeniyle 77" televizyonu kablosuz olarak adlandırıyor. Henüz fiyatlar veya belirli bir çıkış tarihi açıklanmadı.

Signature OLED T, şeffaf bir OLED paneli kullanır ve daha fazla kontrast için yükseltilebilen yerleşik bir 'kontrast ekranı'na sahiptir. The Verge'e göre bu, ekranı normal OLED televizyonlarla karşılaştırılabilir hale getiriyor, ancak ortama göre görüntü kalitesi LG'nin G serisinden daha düşük.

Ekran, α 11 SoC tarafından destekleniyor ve LG'nin kendi webOS işletim sistemi üzerinde çalışıyor. Marka, alt kısımdaki bir çubukta görüntülenebilecek özel widget'lar vaat ediyor. Ayrıca şeffaf ekranın dijital bir tuval görevi görmesini sağlayan her zaman açık modu da bulunmaktadır. Televizyona temel olarak kablosuz olarak bağlanan Zero Connect Box tarafından ses ve 4k video sağlanıyor. Ancak ekran ve medya kutusunun her biri ayrı bir güç kaynağı gerektirir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.