Lotus Emeya Hyper-GT EV 905 beygir gücüne sahip

Lotus Emeya Hyper-GT EV 905 beygir gücüne sahip

Lotus, otomobil üreticisinin Hyper-GT olarak tanımladığı en yeni elektrikli aracı Lotus Emeya'yı tanıttı. 0'dan saatte 62 mil hıza sadece 2,8 saniyede ulaşan araç görünüşe göre dünyanın en hızlı GT otomobillerinden biri.

Yeni Lotus Emeya 102kWh batarya ile geliyor ve 350 kW'a kadar şarj edilebiliyor, araç sadece 15 dakika içinde yüzde 10'dan yüzde 80'e kadar şarj edilebiliyor, bu kulağa çok etkileyici geliyor.

Lotus bugün New York'ta şirketin ilk dört kapılı hyper-GT'si Emeya'yı tanıttı. Lotus Group CEO'su Feng Qingfeng şunları söyledi: "Zengin mirasımızı akıllı performans ve en son teknolojilerle bir araya getirerek, lüks bir elektrikli aracın nasıl görünmesi ve nasıl kullanılması gerektiği konusunda sınırları zorluyoruz - bu da onu gerçekten sürücüler için yapıyor."

Emeya, şirketin 75 yıllık mühendislik ve tasarım uzmanlığını en son gelişmiş yeniliklerle birleştirerek bir Lotus'un nasıl sürüleceği ve hissedileceği konusunda yeni bir ölçüt belirliyor ve sürücülere sürüşü heyecan verici ve olağanüstü performans gösteren bir elektrikli otomobil sunuyor.

Buna öncü aktif ön ızgara, arka difüzör ve arka spoyler gibi gelişmiş ve aktif aerodinamik özellikler de dahildir. Tüm bunlar Lotus'un 'hyperstance' adını verdiği düşük ağırlık merkeziyle birleşerek sürüş sırasında dengeyi artırıyor ve sürüş ve yol tutuş mükemmelliği açısından GT segmentinde yeni bir standart belirliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.