Mini Countryman SE ALL4 hakkında daha fazla ayrıntı

Mini Countryman SE ALL4 hakkında daha fazla ayrıntı

Mini, elektrikli modellerinden biri olan Mini Countryman SE ALL4 hakkında daha fazla ayrıntı yayınladı, araç dört tekerlekten çekiş ile geliyor ve tek bir şarjla 433 kilometreye kadar elektrikli menzile sahip.

Araç 230kW veya 313 beygir gücü üreten iki elektrik motorundan güç alıyor ve saatte 0'dan 62 mil hıza sadece 5.6 saniyede ve 180 km/s azami hıza ulaşıyor.

Net bir şekilde tasarlanmış yüzeylere ve daha geniş tekerlek kemerlerine sahip modern, minimalist tasarım MINI Countryman SE ALL4'ün görünümünü güçlendirir. Buna ek olarak, çok yönlü araç önemli ölçüde büyüdü ve şimdi 4.433 mm uzunluğunda, 1.843 mm genişliğinde ve 1.656 mm yüksekliğinde. Sonuç olarak, şu anda en büyük MINI modeli yeni bir iç mekan sunuyor. Koltuk katlandığında 1.450 litreye varan kapasiteyle büyük eşyalar bile kolayca taşınabilir.

"Yeni tamamen elektrikli, dört tekerlekten çekişli MINI Countryman, çok yönlülüğün ve sürüş keyfinin özüdür. İlk "Made in Germany" MINI'dir ve çevre dostu mobilite için bir açıklama yapar. Artırılmış boyutları sayesinde tüm aile için bir araçtır" diyor MINI Başkanı Stefanie Wurst.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.