Motorola Edge 40 Pro'nun ilk görüntüleri sızıntıda ortaya çıktı

Motorola Edge 40 Pro'nun ilk görüntüleri sızıntıda ortaya çıktı

Moto X40'ın olası bir küresel versiyonu olan Motorola Edge 40 Pro, marka tarafından duyurulmaya yakın görünüyor. Geçtiğimiz günlerde, içeriden Evan Blass, üst sınıf akıllı telefonun yüksek kaliteli render görüntülerini ortaya çıkardı.

Görsel olarak yeni telefon, Çin'de piyasaya sürülen cihaza benzer çeşitli özelliklere sahip. Kavisli kenarlara sahip model, ekran tasarımını süper ince kenarlar ve ön kamera için küçük bir merkezi delik ile tekrarlıyor.

Arka tarafta Motorola Edge 40 Pro, üç arka kamera sensörünü ve LED flaşı düzenleyen kare bir modül getiriyor. Telefonun 50 MP ana kameraya sahip olacağını da görmek mümkün.

Bir başka tanıtım görseli, telefonun suya batırıldığını gösteriyor ve olası bir IP67 veya IP68 direnç sertifikasına işaret ediyor. Yani, cihazın tatlı suda 3 metreye kadar dalışlarda 30 dakikaya kadar hayatta kalması gerekiyor.

Olası Edge 40 Pro özellikleri

Motorola Edge 40 Pro gerçekten de Moto X40'ın yeniden adlandırılmış bir versiyonuysa, cihaz Qualcomm'un Snapdragon 8 Gen 2 çipini kullanmalıdır. Daha fazlası için, telefon 12 GB RAM ve 512 GB'a kadar dahili alana sahip olabilir.

Ön tarafta, modelin Full HD+ çözünürlüklü ve 165 Hz yenileme hızına sahip 6,7 inç AMOLED ekrana sahip olması gerekiyor. Cihaz, 50 MP ana sensörlü üçlü arka kameraya ek olarak 60 MP ön kamera getirebilir.

Motorola Edge 40 Pro'nun 125W'a kadar hızlı şarj özelliğine sahip 4.600 mAh bataryaya sahip olması bekleniyor. Raporlara göre, bu teknoloji telefonun sadece 7 dakika içinde %0'dan %50'ye çıkmasını sağlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.