Nissan Hyper Urban konsept otomobil tanıtıldı

Nissan Hyper Urban konsept otomobil tanıtıldı

Nissan, Japonya Mobilite Fuarı'nda yeni konsept aracı Nissan Hyper Urban'ı tanıttı ve Nissan bu ay ile 25 Ekim tarihleri arasında daha fazla konsept araç tanıtmayı planlıyor.

Yeni Nissan Hyper Urban konsept bir elektrikli araç ve bu yeni konsept aracın fotoğraflarından da görebileceğimiz gibi hem iç hem de dış tasarımında ilginç bir tasarımla geliyor.

Şık ve modern bir estetikle karakterize edilen aracın tasarımı, kullanıcıların seçici zevkini ifade ediyor, cesur bir açıklama yaparken aynı zamanda çevrelerine etkili bir şekilde uyum sağlıyor.

Nissan Hyper Urban aynı zamanda elektrikli araç ekosistemine tamamen entegre olacak ve etkileyici V2H fonksiyonu sayesinde eve güç sağlayarak enerji maliyetlerinde önemli tasarruflar sağlayacak ve elektrik şebekesi üzerindeki yükü azaltacaktır. V2G özelliği sayesinde, araç sahipleri yerel topluluklarını desteklemek ve bu süreçte para kazanmak için şebekeye fazla güç katkısında bile bulunabilirler. Akıllı Şarj Yönetim Sistemi, araçları otonom olarak şarj edebilen ve binalara güç sağlayabilen yapay zekaya sahiptir ve gücün verimli bir şekilde yönetilmesini sağlar.

Yeni Nissan Hyper Urban konsept otomobili hakkında daha fazla bilgiyi aşağıdaki bağlantıdan Nissan'da bulabilirsiniz; Nissan ayrıca 10 Ekim, 17 Ekim ve 19 Ekim tarihlerinde daha fazla konsept otomobil tanıtacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.