Nissan Tourer konsept otomobil tanıtıldı

Nissan Tourer konsept otomobil tanıtıldı

Daha önce Nissan Hyper Urban ve Nissan Hyper Adventure konsept otomobillerini gördüğümüz Nissan, şimdi de en yeni konsept tasarımı olan Nissan Hyper Tourer'ı tanıttı.

İçindeki konforu hissettiren dış tasarım, geleneksel Japon güzelliğini sergileyen pürüzsüz gövde panelleri ve keskin karakter çizgilerinden oluşuyor ve heybetli görünümü çevredeki manzarayla uyum sağlıyor. Yanlar, daha yüksek aerodinamik performans ve elektrikli araç ile otonom sürüşün birleşiminden kaynaklanan akıcı sürüş izlenimi için önden arka çamurluğa doğru çapraz olarak akmaktadır. Beyaz bel çizgisi far ve imza lambası görevi görürken, kumiko desenli jantlar ve yumuşak, düz gövde çizgisi konseptin sınıfının ötesinde premium bir his yaratıyor.

Geniş iç mekan, yenilikçi otomobil ambalajı oluşturmak için kompakt bileşenleri ve yüksek enerji yoğunluklu tamamen katı hal pilleri birleştiren Nissan EV Technology Vision sayesinde mümkün olmuştur. Sonuç, aracın gelişmiş e-4ORCE dört tekerlekten kontrol sistemi ile birleştiğinde yumuşak ve düz bir hızlanma ve yavaşlama sağlayan ultra düşük bir ağırlık merkezidir. Üst konsol ve aydınlatma, lüks hissi yaratan geleneksel Japon kumiko ve koushi desenlerine sahipken, zemindeki düz LED panel bir nehir yatağı ve gökyüzünün görüntülerini göstererek dijital ve doğanın kaynaştığı rahatlatıcı bir alan yaratmaya yardımcı oluyor.

Bu yeni konsept ve diğer konseptler 25 Ekim'de Japonya Mobilite Fuarı'nda sergilenecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.