Nothing Phone (2a) ekranı, kamera özellikleri beklenen MWC 2024 lansmanından önce açıklandı

Nothing Phone (2a) ekranı, kamera özellikleri beklenen MWC 2024 lansmanından önce açıklandı

Nothing'in bir sonraki akıllı telefonu Phone'un (2a) 27 Şubat'ta İspanya'nın Barselona kentinde gerçekleşecek Mobil Dünya Kongresi (MWC) 2024'te duyurulacağına dair söylentiler yaygın. Lansmandan çok önce Smartprix, telefonun (2a) ekran ve kamera özelliklerini ve duvar kağıtlarını sızdıran bir rapor yayınladı. İşte cihazla ilgili tüm yeni detaylar.

Yayın, Tipper Kamila ile işbirliği yaparak Nothing Phone'un (2a) ön tarafında 6,7 inçlik bir ekranla geleceğini ortaya çıkardı. Çin'in Visionox ve BOE tarafından sağlanan, 1080 x 2412 piksel FHD+ çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı sunan bir OLED paneli gibi görünüyor.

Sızıntı ayrıca, Nothing Phone'un (2a) Moto G84 5G'de de mevcut olan 50 megapiksel Samsung S5KGN9 birincil kamerayla geleceğini belirtiyor. Buna bir Samsung S5KJN1 ultra geniş lens eşlik edecek. Cihaz, selfie'ler için Sony IMX615 32 megapiksel birincil kamerayla donatılacak. Diğer raporlara göre çift kamera sistemi, yuvarlak bir kamera modülü içerisinde yatay olarak düzenlenecek.

Yukarıda gösterilenler, Nothing Phone'un (2a) 'Ruxe', 'Nexul', 'Azunim White', 'Orbique', 'Rubrane Black', 'Ambra' ve 'Virmar' olarak adlandırılan sızdırılmış duvar kağıtlarıdır. Raporda ayrıca şunlar da belirtiliyor: Cihazın PacmanIND (Hindistan), PacmanJPN (Japonya), PacmanEEA (Avrupa) ve Pacman (global) gibi dört SKU'su olacak. Cihaz siyah ve beyaz renk seçenekleriyle gelecek.

Diğer raporlara göre, Nothing Phone (2a) Dimensity 7200 yonga seti, 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip olacak. Nothing OS 2.5 tabanlı Android 14 ile birlikte gönderilmesi bekleniyor. Arka tarafında yeniden tasarlanmış 3 parçalı Glyph arayüzü bulunacak. Küresel pazarda ise fiyatının 400$ olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.