Nothing Phone 2a: Resmi lansmandan aylar önce teknik özellikler netleşti

Nothing Phone 2a: Resmi lansmandan aylar önce teknik özellikler netleşti

Nothing Phone 2a, İngiliz şirketin diğer akıllı telefonlarından çok daha uygun fiyatlı olmayı vaat ediyor ve resmi lansmanından önce teknik özellikleri hakkında biraz daha bilgi sahibiyiz.

Atipik tasarımlarıyla akıllı telefon pazarını sarsan Nothing Phone 1 ve Nothing Phone 2'nin ardından İngiliz üretici yeni bir şeffaf cihaz olan Nothing Phone 2a'yı piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu cihazın Google ile aynı isimlendirmeye sahip olması, çok daha uygun fiyatlı bir seri olacağı anlamına geliyor.

Daha önceki raporlar, kod adı 'Pacman' olan akıllı telefonun orta sınıf bir işlemci olan MediaTek Dimensity 7200 ile güçlendirileceğini ortaya koymuştu, ancak şimdi bir smartprice raporundan, özellikle fotoğraf tarafında birkaç teknik özellik daha biliyoruz.

Nothing Phone 2a fotoğrafçılık açısından diğer iki modelden çok farklı görünmeyecek

Smartprix'e göre, Nothing Phone 2a iki kamera ile donatılacak. Ana sensör 50 MP ve 1/1.5 inç boyutunda bir Samsung S5KGN9 olacak. Bu da onu neredeyse Nothing Phone'un IMX766'sı (1) kadar büyük yapacak. Önceki modellerde olduğu gibi 50 MP'lik ultra geniş açılı bir Samsung S5KJN1 sensörü eşlik edecek. Yani teknik özellikler çok benzer olacağa benziyor.

Ön kameraya gelince, bu kez 32MP Sony IMX615 sensör olacak. Nothing Phone 2a ayrıca BOE'nin 1084 x 2412 piksel çözünürlüğe ve 120 Hz yenileme hızına sahip 6,7 inç FHD+ ekranına sahip olacak. Akıllı telefonda 'Ruxe', 'Nexul', 'Azunim White', 'Orbique', 'Rubrane Black', 'Ambra' ve 'Virmar' adlı yedi duvar kağıdı yer alacak. Arka tarafta, cihazın Glyph sistemini oluşturacak 3 LED de bulunacak.

Son olarak, Nothing Phone 2a'nın 27 Şubat'ta Barselona'da düzenlenecek olan MWC 2024 fuarında tanıtılacağını biliyoruz. Şimdi akıllı telefonun hangi fiyat noktasında tanıtılacağını göreceğiz. Teknik özellikleri göz önüne alındığında, yaklaşık 400 €'ya satışa sunulmasını bekliyoruz, ancak daha fazlasını öğrenmek için resmi sunumu beklememiz gerekecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.