OnePlus 12 akıllı telefonun görünümünü gösteriyor

OnePlus 12 akıllı telefonun görünümünü gösteriyor

OnePlus 12'nin görünümünü gösterdi. Akıllı telefon selefine çok benziyor, ancak uyarı kaydırıcısı ve selfie kamerası farklı yerlerde bulunuyor. 12 ayrıca periskopik bir lense sahip. OnePlus telefonu 4 Aralık'ta tanıtacak.

11'de olduğu gibi OnePlus 12'de de telefonun arkasında kamera sensörleri için dört dairesel alan içeren belirgin bir kamera adası bulunuyor. Bu ada artık periskopik bir kamera içeriyor; Android Police'e göre bu, üç kat yakınlaştırma yapan bir varyant. Ayrıca ana kamera olarak görev yapan bir Sony LYT-808-48 megapiksel sensör de var.

Ön tarafta, selfie kamerası sol üst köşeden üst kısmın ortasına taşınmıştır. Uyarı kaydırıcısı şimdi taraf değiştirdi ve sol tarafa oturdu. Anten artık bu kaydırıcıya entegre edilecek ve bu da daha iyi kapsama alanı sağlayacaktır. Kaydırıcı hala sağ tarafta olsaydı bu mümkün olmayacaktı, çünkü kullanıcılar telefonu yatay olarak kullanırken bu anteni parmaklarıyla kapatacaklardı.

OnePlus akıllı telefonu Snapdragon 8 Gen 3 çip, 2600cd/m²'nin üzerinde parlaklığa sahip 2k OLED ekran ve yeşil, siyah ve beyaz renklerde piyasaya sürecek. Şirket akıllı telefonu 4 Aralık'ta tanıtacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.