OnePlus 12 Bağlantı Özellikleri Yeni Posterlerle Resmen Tanıtıldı

OnePlus 12 Bağlantı Özellikleri Yeni Posterlerle Resmen Tanıtıldı

OnePlus 12 lansmanı yaklaşıyor ve kapsamlı bir dizi özellik ve donanım özellikleri getirmesi bekleniyor.

Şirket, Weibo aracılığıyla her gün öne çıkan özellikleriyle dalga geçiyor ve bugün cihazın bazı bağlantı özelliklerini ortaya çıkardı. Çin'de 5 Aralık'taki lansmanından sadece birkaç gün önce, akıllı telefonla ilgili ayrıntıların çoğu şimdiden ortaya çıktı. Kullanıcılar arasında artan ilginin ortasında, Pro varyantıyla ilgili bazı ayrıntılar da ortaya çıktı.

OnePlus, 5Gbps'ye kadar aktarım hızları sunan USB Type-C 3.2 Gen1 ile ultra hızlı bağlantı sunacak. Ayrıca, "yıldız topolojisindeki binlerce çok düşük güçlü uç düğümle bağlantısız, çift yönlü, güvenli iletişim" sağlayan en yeni Bluetooth 5.4'ü barındıracak.


Farklı ağ geçitleri üzerinden kablosuz ödemeler için OnePlus 12 NFC desteği sunacak. Ayrıca RF sensörü olmayan akıllı olmayan cihazları kontrol etmek için bir IR sensörü de var. Bir cihazı kontrol etmek için başka bir seçeneğin olmadığı zamanlarda oldukça kullanışlı hale geliyor.

OnePlus 12 Teknik Özellikleri (Beklenen)


Geçtiğimiz günlerde, OnePlus 12'nin beyaz ve yeşil renk seçenekleriyle bazı yeni canlı fotoğrafları sızdırıldı ve bize cihazın gerçek görünümü ve hissi hakkında bir fikir verdi. OnePlus 12, 512GB depolama alanına sahip 16GB RAM, 1TB depolama alanına sahip 16GB RAM ve 1TB depolama alanına sahip 24GB RAM ile piyasaya sürülecek. 1.440 x 3.168 piksel çözünürlük ve fantastik 1-120Hz yenileme hızı sunan 6,82 inç 8T LTPO OLED ekran olacak. Kavisli ekran, sektör lideri 4.500 nit tepe parlaklık ve 2.160 Hz PWM DC karartma sağlıyor. Arka üçlü kamera 50MP ana lense, 48MP ultra geniş lense ve 64MP 3x telefoto lense sahiptir. OnePlus 12, 32MP selfie kamerasına ve 5.400 mAh bataryaya sahip.


Selefi OnePlus 11 ile karşılaştırıldığında, akıllı telefon 6.7 inç yerine 6.8 inç ekrana sahip olacak ve biraz daha geniş olacak. Ayrıca, tamamen yeni bir yonga seti - Snapdragon 8 Gen 3 kesinlikle genel performansı yükseltecek ve cihazın verimliliğini artıracaktır.


Akıllı telefonun küresel lansmanı 23 Ocak'ta yapılacak ancak henüz resmi olarak onaylanmadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.